KING BET Τρίτης 14 Μαρτίου 2017

Τον Νοέμβριο του 2015 ήταν η τελευταία φορά που δεν σκόραρε σε εντός έδρας αγώνα η Μονακό (0-2 με την Αντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ). Από τότε έδωσε 36 αγώνες, έβαλε γκολ σε όλους, σημειώνοντας στους 28 από δύο γκολ και πάνω. Επιπλέον, η ομάδα που καθοδηγεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχασε μόνο στη μία από τις 13 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της στο «Λουί Ντε» για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή όμως ήταν από αγγλική ομάδα, με την Αρσεναλ σχεδόν σαν σήμερα, στις 17 Μαρτίου, με 2-0. Χαρακτηριστικό των 8 νικών στα 24 έως τώρα εκτός έδρας παιχνίδια της αυριανής της αντιπάλου, Μάντσεστερ Σίτι, στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ότι σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ (επτά over).
Αύριο αγωνίζεται και η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία με το 4-2 επί της Λεβερκούζεν πριν από τρεις εβδομάδες πάει άνετη στον επαναληπτικό.



Οι πρωτευουσιάνοι έχουν έξι νίκες και μία ισοπαλία στις επτά τελευταίες εντός έδρας συναντήσεις τους με γερμανική ομάδα, ενώ η Μπάγερ δέχτηκε γκολ στους 15 από τους 17 εκτός έδρας αγώνες της την τρέχουσα σεζόν.

Η αλλαγή στον πάγκο της Λέστερ έφερε το δύο στα δύο για τους πρωταθλητές Αγγλίας: 3-1 τη Λίβερπουλ, με το ίδιο σκορ τη Χαλ. Το τρίτο ματς είναι και αυτό εντός έδρας, με τη Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τρίτοι στην Πριμέρα Ανδαλουσιανοί νίκησαν 2-1 στον πρώτο αγώνα, όμως εκτός έδρας στη διοργάνωση έχουν μόνο μία νίκη στις εννέα τελευταίες υποχρεώσεις τους. Απόψε αυτό το ματς, όπως και το Γιουβέντους-Πόρτο, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας (νίκησε 2-0 στο πρώτο ματς) να τρέχει αήττητο 17 εντός έδρας αγώνων στη διοργάνωση.

Το Νo Goal είναι το σημείο του Ολυμπιακού στους εκτός έδρας αγώνες του στο Γιουρόπα Λιγκ (17 στα 19 τελευταία του), το «2-3 γκολ» αυτό της Μπεσίκτας, 8 στα 11 πιο πρόσφατα εντός έδρας στον θεσμό. Μόνο στις δύο από τις 37 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της δεν σκόραρε η Γκενκ, η οποία αντιμετωπίζει τη Γάνδη στον επαναληπτικό του υπέρ της 5-2. Μόλις δύο νίκες για τη Ρόμα στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση, υποδέχεται τη Λυών στον επαναληπτικό του 4-2 υπέρ των Γάλλων.

Γκλάντμπαχ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Μπάγερν έχουν ήδη προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι δύο πρώτες θα συγκρουστούν μαζί, ενώ η νταμπλούχος Μπάγερν θα μάθει την αντίπαλό της σήμερα, στην αναμέτρηση της Σπόρτφροϊντε Λότε με την Ντόρτμουντ. Ο σύλλογος από το Λότε, τη μικρή πόλη των 14.000 κατοίκων εκατό χλμ. βόρεια του Ντόρτμουντ, νίκησε στις 5 από τις 6 τελευταίες υποχρεώσεις της και βρίσκεται στην τρίτη θέση της Γ’ κατηγορίας. Στην ίδια θέση δηλαδή που συναντάμε και την Ντόρτμουντ, αλλά δύο κλίμακες παραπάνω. Στους 13 φετινούς εκτός έδρας της στην Μπουντεσλίγκα, η Μπορούσια επικράτησε στους 5, ενώ στους πέντε πιο πρόσφατους μακριά από το «Ζίγκναλ Ιντουνα» πήρε μόνο μια νίκη.

Ραντεβού ξανά την Παρασκευή, ημέρα που θα γίνει και η κλήρωση για την προημιτελική φάση στα Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και με την αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα να περιλαμβάνει Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Πανιώνιος.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις