Κing Bet Τρίτης 8 Αυγούστου 2017

Δώδεκα άσοι ήρθαν στους 35 αγώνες του πρώτου γύρου του περσινού Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε 8 αγώνες νίκησαν οι φιλοξενούμενοι και 15 ματς έληξαν ισόπαλα. Αποκλείστηκαν οι 10 από τις 22 ομάδες της Τσάμπιονσιπ που συμμετείχαν σε αυτόν τον γύρο, όλες από συλλόγους κατώτερης κατηγορίας.
Στον ίδιο γύρο πρόπερσι, έμειναν έξω οι 9 από τις 24 ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Ολα αυτά τα στοιχεία μας… ξεσηκώνουν να ποντάρουμε στις «μικρές», στις ισοπαλίες, στις μεγάλες αποδόσεις. Περισσότερα, στις σελίδες 14-17 από τους Γιάννη Αλυσανδράτο και Θανάση Σταμόπουλο.
Μέσα σε 15 μέρες ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων στο Λιγκ Καπ Σκωτίας (5 αγωνιστικές). Ο δεύτερος γύρος ξεκινά απόψε και μπορούμε να τον αποκαλέσουμε και φάση των «16». Οι 11 είναι ομάδες της Πρέμιερ (μόνο η Χαρτς λείπει), ενώ... αναβιώνει και το ντέρμπι του Νταντί, εννέα μέρες μετά τη συνάντησή τους στον όμιλο.



Εκεί, αφού ήρθαν ισόπαλες 1-1, η Νταντί Γιουνάιτεντ νίκησε στα πέναλτι και προκρίθηκε ως δεύτερη, μαζί με την αντίπαλό της που τερμάτισε πρώτη. Ηταν το πέμπτο μεταξύ τους γκολ/γκολ.

Δεκατρείς αγωνιστικές απομένουν στη Φινλανδία και η Ελσίνκι βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά από τη Βάασα. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την ανεβασμένη Σέιναγιοκι, την οποία θα αντιμετωπίσει σε έναν μήνα και στον τελικό του Κυπέλλου.

Ζενίτ και Λοκομοτίβ Μόσχας έχουν 4 στα 4 στο ρωσικό πρωτάθλημα. Η πρώτη αγωνίζεται στην έδρα της επίσης αήττητης Ουράλ (3 ισοπαλίες) και η δεύτερη σε αυτήν της Ρούμπιν Καζάν, εκεί που κέρδισε μόνο στη μία από τις δέκα τελευταίες παρουσίες της.

Είκοσι ομάδες της Β’ και τέσσερις της Γ’ λαμβάνουν μέρος στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ Γαλλίας, 12 της Α’ και 4 της Β’ στη φάση των «16» του Κυπέλλου Νορβηγίας. Στο Λιμπερταδόρες διεξάγονται οι επαναληπτικοί ης φάσης των «16». Οι 6 από τις 16 ομάδες είναι βραζιλιάνικες, οι δύο παίζουν μαζί. Και οι πέντε αγώνες που αφορούν βραζιλιάνικους συλλόγους έληξαν στο γκολ, οι τέσσερις με 1-0 ή 0-1.

Η Μπενφίκα πήρε το Σάββατο το Σούπερ Καπ με 3-1 επί της Γκιμαράες και αύριο δίνει τον πρώτο αγώνα της στο πρωτάθλημα. Απέναντι στην Μπράγκα έχει 7 σερί νίκες. Πέντε διαδοχικές επιτυχίες για την Πόρτο απέναντι στην Εστορίλ, επίσης αγώνας για την πρώτη αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις