King Bet Παρασκευής 25 Αυγούστου 2017

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λέστερ είναι οι ομάδες που έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γιουνάιτεντ προπορεύεται με έξι βαθμούς, παρέα με τις Χάντερσφιλντ και Γουέστ Μπρομ. Τη Λέστερ τη νίκησε στις 7 από τις 9 τελευταίες συναντήσεις τους στο «Ολντ Τράφορντ» (και δύο ισοπαλίες). Η άλλη ομάδα που έχει παίξει πολύ καλά, η Γουότφορντ, φιλοξενεί τη χωρίς γκολ ακόμα Μπράιτον, με την οποία έχουν 9 under στις 11 τελευταίες συναντήσεις τους. Την Κυριακή διεξάγεται η μονομαχία της Λίβερπουλ με την Αρσεναλ (7 over στα 8 τελευταία τους).
Η εξαιρετική στην πρεμιέρα Νάπολι (3-1 τη Βερόνα) πέρασε νικηφόρα και από τη Νίκαια για το Τσάμπιονς Λιγκ (2-0 τη Νις) και ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στο Καμπιονάτο. Αντίπαλός της η μία από τις δύο ομάδες που έφυγαν με τους τρεις βαθμούς (0-2) πέρσι από το «Σαν Πάολο», Αταλάντα.



Η άλλη ήταν η Ρόμα, η οποία υποδέχεται αύριο την επίσης πολύ καλή στην πρεμιέρα, Ιντερ. Μετά τη Φιορεντίνα (3-0), η παρέα του Ικάρντι (πρώτος σκόρερ της Ιντερ εδώ και μία τριετία) φιλοδοξεί να σταματήσει το αρνητικό σερί της στο «Ολίμπικο» με τη Ρόμα (5 ήττες, 3 ισοπαλίες).

Εννέα σερί γκολ/γκολ έχουν συμπληρώσει Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια στα μεταξύ τους ματς. Καλές εντυπώσεις άφησε την πρώτη αγωνιστική η Λεβάντε και μετά το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ (1-0), παίζει πάλι εντός, με τη Λα Κορούνια, ελπίζοντας να την κερδίσει για πρώτη φορά μετά από πέντε αποτυχημένες εντός έδρας προσπάθειες. Αλαβές - Μπαρτσελόνα ήταν το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας πριν από τρεις μήνες. Το 3-1 για την Μπάρσα ήταν το έκτο διαδοχικό over τους.

«Δεν πάμε για μια καλή εμφάνιση, αλλά για να κερδίσουμε» είχε πει ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Χάικο Χέρλιχ, πριν από το ματς της πρώτης αγωνιστικής με την Μπάγερν, αλλά τελικά έκανε μόνο την καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο (3-1). Η Μπάγερ φιλοξενεί τώρα τη Χόφενχαϊμ, ενώ η Μπάγερν πηγαίνει στη Βρέμη για να πάρει τη 16η διαδοχική νίκη της επί της Βέρντερ. Το δεύτερο και τελευταίο over στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα το έκανε η Ντόρτμουντ (3-0 στο Βόλφσμπουργκ). Φιλοξενεί τη Χέρτα, της οποίας επικράτησε μόνο στις δύο από τις έξι τελευταίες συναντήσεις τους στο «Ζίγκναλ Ιντουνα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις