King Bet Παρασκευής 11 Αυγούστου 2017

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το πρώτο φαβορί για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Από 3.50 στις αρχές του καλοκαιριού βρίσκεται τώρα στο 2.60. Ο Γκουαρντιόλα έδιωξε όλη την άμυνα και πήρε καινούρια. Ηρθε ο βασικός δεξιός μπακ της εθνικής Αγγλίας Γουόκερ (33 συμ. στην Τότεναμ), ο Μεντί της Μονακό (25 συμ.) και ο Ντανίλο της Ρεάλ (17/1), πήρε και τους Εντερσον (τερματοφύλακας, 27 συμ. στην Μπενφίκα), Μπερνάρντο Σίλβα (37/8 στη Μονακό).
Τον Μοράτα (26/15 στη Ρεάλ) απέκτησε η πρωταθλήτρια Τσέλσι, που χάνει τον Ντιέγκο Κόστα (25/20). «Πάμε για πρωτάθλημα», είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Στον Λουκάκου επένδυσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – η πιο δαπανηρή μεταγραφή του καλοκαιριού στην Αγγλία. Η Τότεναμ συνεχίζει με την ομάδα που εντυπωσίασε την τελευταία διετία, αλλά φέτος θα παίζει στο «Γουέμπλεϊ».



Η Αρσεναλ, η οποία επιστρέφει στο Γιουρόπα Λιγκ έπειτα από 19 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, εμπλούτισε το δυναμικό της με τους Λακαζέτ (30/28 στη Λυών) και Κολάσινατς (25/3 στη Σάλκε).

Στην τέως πρωταθλήτρια Λέστερ βρίσκουμε σταθερά τους Βάρντι, Μαρέζ, Οκαζάκι, αλλά από φέτος και τους Ιχεανάτσο (Μάντσεστερ Σίτι, 20/4), Ιμπόρα (Σεβίλλη, 31/7). Η Εβερτον θα είναι καλή και πάλι. Πήρε τον Κλάασεν του Αγιαξ (33/14) και τον Μάικλ Κιν, τον καλύτερο στόπερ που είχε η Μπέρνλι (35/2). Η τελευταία δεν έκανε τίποτα, σε αντίθεση με την Μπόρνμουθ που απέκτησε τον 34χρονο Ντεφόε από τη Σάντερλαντ (37/15).
Μετά τους Αγιαξ και Ιντερ ο Φρανκ Ντε Μπουρ ανέλαβε την Κρίσταλ Πάλας, ενώ τη Σαουθάμπτον θα καθοδηγεί ο Αργεντινός Πελεγκρίνο, πρώην προπονητής των Βαλένθια, Εστουδιάντες, Ιντεπεντιέντε και Αλαβές.

Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού και της Χαλ, Μάρκο Σίλβα, προσελήφθη από τη Γουότφορντ, ενώ οι τρεις ομάδες που ανέβηκαν, Νιούκαστλ, Μπράιτον και Χάντερσφιλντ, συνεχίζουν με τους προπονητές που είχαν και πέρσι. Είναι η πρώτη συμμετοχή της Μπράιτον στην ανώτατη κλίμακα από το 1983 και η πρώτη της Χάντερσφιλντ από το 1972. Η Νιούκαστλ επέστρεψε άμεσα και o προπονητής που έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, πρωτάθλημα Ισπανίας, Κύπελλο Ιταλίας, Κύπελλο Αγγλίας και κάμποσα ακόμα τρόπαια, Ράφα Μπενίτεθ, θα βρεθεί για ένατη σεζόν στη ανώτατη κλίμακα της Αγγλίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις