King Bet Παρασκευής 18 Αυγούστου 2017

Χωρίς κοινό θα διεξαχθούν τα δύο από τα οκτώ ματς της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός - Λάρισα, ΑΕΚ - Παναιτωλικός. Ο Παναθηναϊκός, που άνοιξε στο 17.00 για κατάκτηση και έπεσε στο 12.00, αγωνίζεται στα Χανιά με τον Πλατανιά, τον οποίο κέρδισε μόνο στις 2 από τις 6 συναντήσεις τους στην Κρήτη. Για πρώτη φορά στην ιστορία της μετέχει στην ανώτατη κατηγορία η Λαμία. Αγωνίζεται αύριο στην Ξάνθη, η οποία κληρώθηκε για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια να δώσει το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του στις 5 τελευταίες συναντήσεις του με τον Λεβαδειακό.
Η πρωταθλήτρια την τελευταία εξαετία Γιουβέντους ξεκινάει πρώτη τις υποχρεώσεις της στο Καμπιονάτο, αύριο στις 7 το απόγευμα. Αντίπαλός της η Κάλιαρι, από την οποία έχει να χάσει οκτώ χρόνια (11 νίκες, 3 ισοπαλίες).



Η Ρόμα δέχτηκε γκολ στις 10 τελευταίες παρουσίες της στο Μπέργκαμο, 9 over στις 10 πιο πρόσφατες συναντήσεις της Ιντερ με τη Φιορεντίνα.

Το 2012 πέρασε τελευταία φορά νικηφόρα από το «Αλιάντς» η Λεβερκούζεν. Εκτοτε έχει 4 σερί ήττες στο Μόναχο από την πρωταθλήτρια Μπάγερν. Είναι το ματς που ανοίγει τη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Ακολουθούν το Σάββατο έξι αγώνες, μεταξύ των οποίων και αυτοί που εμπλέκονται οι δύο που ανέβηκαν από τη Β’. Η Στουτγάρδη αγωνίζεται στο Βερολίνο, ενώ το Αννόβερο στο Μάιντς.

Μετά την καθαρή επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα στη διπλή τους συνάντηση στο Σούπερ Καπ, η «βασίλισσα» είναι έτοιμη για την εκτός έδρας πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Λα Κορούνια, επί της οποίας έχει 8 διαδοχικές νίκες. Οσες έχει εντός και η Μπαρτσελόνα όταν υποδέχεται την Μπέτις. Η Λεβάντε επέστρεψε στην Πριμέρα και η πρώτη αγωνιστική τη φέρνει αντίπαλο με τη Βιγιαρεάλ, από την οποία έχασε 3-1 πριν από 19 μέρες σε φιλικό.

Το πρώτο εντός έδρας ματς για τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα είναι με αντίπαλο την ομάδα που έχει κάνει τρία σερί διπλά στο «Ανφιλντ» και την οποία περιμένουν πώς και πώς στο έκτο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Αγγλίας. Είναι η Κρίσταλ Πάλας, η οποία ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα 3-0 από τη Χάντερσφιλντ. Η Εβερτον απέφυγε την ήττα στις δύο προηγούμενες παρουσίες της στο «Ιτιχάντ», ενώ στην πιο πρόσφατη συνάντησή της με τη Σίτι, εντός έδρας, επικράτησε 4-0.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις