KING BET Τρίτης 10 Οκτωβρίου 2017

Τη νίκη που θα τη φέρει στα μπαράζ του επόμενου μήνα χρειάζεται απόψε η Εθνική μας απέναντι στην ομάδα που έχει 19 ήττες σε 19 επίσημους αγώνες (ο στόχος επιτυγχάνεται και με ήττα ή ισοπαλία της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στην Εσθονία). Σαν τελικό αποτέλεσμα δεν υπάρχει απόδοση στο κουπόνι, μόνο ημίχρονο (1.03 ο άσος).
Στα δύο από τα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια του Γιβραλτάρ στα προκριματικά σημειώθηκαν μέχρι τέσσερα γκολ, όπως συνέβη και στις δύο από τις πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της στα ευρωπαϊκά προκριματικά που έδωσε για το Euro (4-0 με Γερμανία, 4-0 με Γεωργία). Μόνο στον έναν από τους 25 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ σημειώθηκαν πάνω από 4 γκολ. Ολα αυτά, σε περίπτωση που το 2.25 για το under 4,5 σας εξυπηρετεί.



Στο… 1.35 βρίσκεται το διπλό της Αργεντινής στο υψόμετρο του Κίτο (Ισημερινός). Η παρέα του Μέσι χρειάζεται το «τρίποντο» για να πάρει το εισιτήριο στα τελικά. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η απευθείας πρόκρισή της θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Και αν ηττηθεί, τότε θα υπάρχει μόνο η πιθανότητα των μπαράζ, αρκεί να χάσει το Περού εντός έδρας από την Κολομβία και να μην κερδίσει η Παραγουάη εντός έδρας την ουραγό Βενεζουέλα.

Μες στο άγχος πέρασε αυτόν τον τελικό όμιλο των προκριματικών της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής η ομάδα των ΗΠΑ, όμως μετά το 4-0 επί του Παναμά ανάσανε, και αγωνίζεται απόψε στην έδρα του τελευταίου Τρίνινταντ για να τελειώσει τη δουλειά. Προκρίνεται ακόμα και με «Χ», εκτός και αν ο Παναμάς κερδίσει με επτά γκολ διαφορά την Κόστα Ρίκα ή η Ονδούρα με δώδεκα το Μεξικό.

Σήμερα στις 12:00 στο Σίδνεϊ η Αυστραλία φιλοξενεί τη Συρία στον επαναληπτικό του 1-1 της Πέμπτης. Η ομάδα που καθοδηγεί ο Ποστέκογλου περνάει και με 0-0. Η Συρία θέλει νίκη ή ισοπαλία με 1-1 (για παράταση, πέναλτι) ή ισοπαλία με 2-2. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον τέταρτο του ομίλου της Β. & Κ. Αμερικής – αυτήν τη στιγμή τον Παναμά.

Πέντε όμιλοι ολοκληρώνονται σήμερα στην προκριματική φάση του Euro Under 19 2018. Ο πρώτος και ο δεύτερος κάθε γκρουπ περνούν στην Elite Round, όπου περιμένουν οι Ισπανία και Πορτογαλία (πέρασαν χωρίς προκριματικά). Οι Σερβία, Σουηδία και Ιταλία έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους.

Ραντεβού την Παρασκευή με ένα τεράστιο κουπόνι που θα περιλαμβάνει Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γ., Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα, Ιντερ - Μίλαν, Ρόμα - Νάπολι και Πανιώνιος - Ολυμπιακός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις