King Bet Παρασκευής 20 Οκτωβρίου 2017

Ο αποκλεισμός στον καλοκαιρινό δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από μία… Εστερσουντ, η οποία βέβαια στη συνεχεία θα νικούσε κατά σειρά ΠΑΟΚ, Ζόρια και Χέρτα, δημιούργησε νευρικότητα στο στρατόπεδο της Γαλατάσαραϊ, 4ης στο περσινό πρωτάθλημα και 6ης στο προπέρσινο. Τρεις εβδομάδες αργότερα θα ξεκινούσε η νέα Super Lig και ο χλευασμός θα μετατρεπόταν σε έξαψη.
Επτά νίκες, μία ισοπαλία και πρωτιά στη βαθμολογία ο απολογισμός της ομάδας του Τούντορ, με έξι βαθμούς μπροστά από τις Γκέζτεπε, Ακίσασπορ και Μπασάκσεχιρ. Οι Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας; Δύο βαθμούς πίσω από την τριάδα των δεύτερων, εκτός τετράδας. Την Κυριακή, στις 19:30, η υπερπρωταθλήτρια Γαλατά (20 τίτλοι) υποδέχεται την ορκισμένη εχθρό Φενέρ, και με μία ακόμη επιτυχία αποκτά βαθμολογική, αλλά κυρίως ψυχολογική υπεροχή εναντίον της ομάδας που την ακολουθεί στα τρόπαια (19) και από την οποία έχασε δις στο περσινό πρωτάθλημα (2-0, 0-1).



Νάπολι και Ιντερ είναι οι μοναδικές αήττητες στο Καμπιονάτο. Η πρώτη έχει 8 στα 8, η δεύτερη 7 στα 8. Το Σάββατο (21:45) συγκρούονται στο «Σαν Πάολο», εκεί που η Νάπολι έχει να χάσει από την αντίπαλό της σε αγώνα πρωταθλήματος εδώ και 20 χρόνια, έχοντας 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η κάτοχος του τίτλου την τελευταία εξαετία, Γιουβέντους, φιλοξενείται από την Ουντινέζε, η οποία παρά τις έξι ήττες της στις οκτώ αγωνιστικές, έχει σκοράρει σε όλες.

Δύο ώρες μετά την έναρξη (Κυριακή, 13:30) του αγώνα της πρωτοπόρου του ολλανδικού πρωταθλήματος Αϊντχόφεν με τη 13η Χεράκλες, με την οποία έχει οκτώ διαδοχικά «2-3 γκολ» στο πρωτάθλημα, θα ξεκινήσει στο Ρότερνταμ η μονομαχία των ομάδων που ακολουθούν στην κατάταξη -πέντε βαθμούς πίσω- Φέγενορντ και Αγιαξ. Το 2012 κέρδισε τελευταία φορά εντός έδρας στη λίγκα τον «Αίαντα» η πρωταθλήτρια, έχοντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η Κολωνία έχασε 2-1 στις καθυστερήσεις στη Στουτγάρδη και… καταστράφηκε έτσι και η παράδοση δύο δεκαετιών που την ήθελε να μην χάνει στην πρωτεύουσα της Βάδης Βυτεμβέργης, το τρίτο μεγαλύτερο από τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας. Την Κυριακή φιλοξενεί την ομάδα που εδρεύει στη μικρότερη από τις 16 πολιτείες (Βρέμη), Βέρντερ, η οποία μαζί με την Κολωνία είναι οι μόνες χωρίς νίκη στην Μπουντεσλίγκα (8 αγωνιστικές). Η τελευταία νίκη των «πράσινων» στην Κολωνία συνέβη πριν από 12 χρόνια (4 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις