King Bet Παρασκευής 27 Οκτωβρίου 2017

Μπορεί όλα τα παιχνίδια της περασμένης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα να έληξαν under, όμως τέτοια βαθμολογία μετά το ένα τέταρτο (και βάλε) του πρωταθλήματος είχαμε καιρό να απολαύσουμε. Πρώτος και αήττητος ο Ατρόμητος, με διπλά σε «Καραϊσκάκης» και Ολυμπιακό Στάδιο. Εναν βαθμό πίσω του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε την πρώτη του ήττα την περασμένη εβδομάδα. Ακολουθεί κολλητά η ΑΕΚ, η οποία πλέον ισοβαθμεί όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τους Πανιώνιο, τον οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή, και Λεβαδειακό, ο οποίος είναι η άλλη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.
Είναι ενδιαφέρον ότι, ανάλογα και με τη διαφορά τερμάτων, η κορυφή μπορεί να αλλάξει χέρια το απόγευμα του Σαββάτου, αν ο Λεβαδειακός περάσει νικηφόρα από τη Λάρισα, το βράδυ της ίδιας μέρας, αν ο Ολυμπιακός νικήσει στη Λεωφόρο, το απόγευμα της Κυριακής, αν ο Ατρόμητος πάρει το «Χ» στην Ξάνθη, το βράδυ της ίδιας μέρας, αν υπάρξει νικητής στο Πανιώνιος - ΑΕΚ, και το βράδυ της Δευτέρας, αν ο ΠΑΟΚ επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης (ή με «Χ» αν δεν έχουν νικήσει οι υπόλοιποι και έχει χάσει ο Ατρόμητος). Συνολικά δηλαδή, πέντε φορές σε μία αγωνιστική.



Στην Πρέμιερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την ομάδα που κουρέλιασε το υψηλό ηθικό της ερχόμενης από το 7-0 στο Τσάμπιονς Λιγκ Λίβερπουλ, την Τότεναμ, η οποία όμως είδε το 2-0 της Τετάρτης επί της Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ να γίνεται 2-3. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί αυτήν που υποχρέωσε τη Γιουνάιτεντ στην πρώτη της φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (13 ματς), Χάντερσφιλντ. Η πρωτοπόρος και αήττητη Σίτι αγωνίζεται στο Μπέρμιγχαμ με την αήττητη σε 4 εντός έδρας αγώνες Γουέστ Μπρομ, η οποία όμως δεν ξανακέρδισε μετά από τις τρεις επιτυχίες στο ξεκίνημα της σεζόν (η μία για το Λιγκ Καπ, σύνολο 8 ματς χωρίς νίκη).

Η διαφορά των έξι βαθμών της Γαλατάσαραϊ από τον δεύτερο της κατάταξης του τουρκικού πρωταθλήματος παρέμεινε, παρά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία της με την αιώνια αντίπαλο Φενέρμπαχτσε. Και αυτό διότι οι 9 από τις 10 πρώτες ομάδες της κατάταξης έφεραν ισοπαλία! Η πρωτοπόρος πάει τώρα στην Τραπεζούντα για να αντιμετωπίσει τη μία από τις τρεις ομάδες από την οποία δεν πήρε ούτε βαθμό πέρσι, τη 13η Τράμπζονσπορ.

Μίλαν - Γιουβέντους, Μπάγερν - Λειψία (την Τετάρτη η Μπάγερν ευστόχησε σε όλα τα πέναλτι και πέταξε εκτός Κυπέλλου την αντίπαλό της), Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα, Ομόνοια - Ανόρθωση, όλα το Σάββατο, είναι μερικά από τα σημεία ενδιαφέροντος του προγράμματος, ενώ ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα σε Ιρλανδία (απόψε) και Φινλανδία (αύριο). Επειδή όμως όταν ένα πράγμα ολοκληρώνεται, κάτι καινούριο ξεκινάει, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη Φούτμπολ Λιγκ, έχοντας μεταξύ άλλων Αρη, ΟΦΗ, Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς), Βέροια, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό, Παναχαϊκή, Παναγιάλειο, Εργοτέλη, μόλις δύο αθηναϊκούς συλλόγους (Καλλιθέα, Αχαρναϊκός), αλλά και τη νεοφώτιστη ΑΕ Καραϊσκάκης από την Αρτα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις