King Bet Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2017

Το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το πρώτο από τα μεγάλα ματς που θα δούμε στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι την επόμενη διακοπή στις 10 Νοεμβρίου (μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες υπάρχουν τα Τότεναμ - Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γ. - Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι - Αρσεναλ, Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ.). Ο Μανέ (Λίβερπουλ, 5 συμ./3 γκολ) χτύπησε με τη Σενεγάλη και ο Φελαϊνί (6 συμ./3 γκολ) με το Βέλγιο και θα απουσιάσουν από το ντέρμπι.
Εκτός από την αναμέτρηση στο «Ανφιλντ» (ισόπαλες στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους), το Σάββατο έχουμε μεταξύ άλλων και τη μονομαχία των γειτονισσών (14 χλμ.) Κρίσταλ Πάλας και Τσέλσι, οι οποίες έχουν να φέρουν «Χ» εδώ και 12 αγώνες: 9 επιτυχίες η Τσέλσι, 3 η Πάλας. Μετά από 7 αγωνιστικές οι «αετοί»  έχουν 0 βαθμούς και 0-17 γκολ.



Η Στουτγάρδη δεν μπόρεσε να κερδίσει την Κολωνία τις 11 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε για το πρωτάθλημα (7 ήττες). Είναι ένα ζευγάρι που μνημονεύουμε κάθε σεζόν όταν παίζουν στην ίδια κατηγορία, μιας και ο άσος απουσιάζει και με γηπεδούχο την Κολωνία: 5 ισοπαλίες, 4 διπλά. Συνολικά, 19 αγώνες χωρίς «άσο» στο πρωτάθλημα στις μεταξύ τους μονομαχίες. Τελευταίος ήταν το 2000, 3-2 η Κολωνία, η οποία στο τρέχον πρωτάθλημα είναι τελευταία με έναν βαθμό σε 7 αγώνες.

Στη νέα έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, το «Γουάντα Μετροπολιτάνο», θα αγωνιστεί για πρώτη φορά αύριο το βράδυ η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος, Μπαρτσελόνα. Αήττητες και οι δύο, έχουν οκτώ διαδοχικά «2-3 γκολ» στα μεταξύ τους ματς. Μόνο 15 χιλιόμετρα θα μετακινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Πάει στα νότια της πρωτεύουσας για να αντιμετωπίσει την ομάδα επί της οποίας έχει επτά σερί νίκες, όλες με διαφορά τουλάχιστον τριών τερμάτων.

Τρεις αγώνες ανάμεσα στις ομάδες τις πρώτης επτάδας διεξάγονται στο Καμπιονάτο. Η Λάτσιο έχει να κερδίσει τη Γιουβέντους στο Τορίνο εδώ και 10 αγώνες (3 ισοπαλίες), όμως η πρωτοπόρος Νάπολι (7 στα 7) πέρασε νικηφόρα πέρσι από το «Ολίμπικο» με τη Ρόμα, η οποία σκοράρει πάντως εδώ και 34 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος (όλο το ’16 και όλο το ’17). Το Σάββατο τα δύο αυτά ματς, ακολουθεί την Κυριακή (21:45) το ντέρμπι του Μιλάνου, sold out, ανάμεσα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, αυτήν της Ιντερ (3 γκολ σε 7 ματς), και την επτά βαθμούς κατώτερη Μίλαν, στην οποία υπάρχει μουρμουρητό για τα αποτελέσματα, την άμυνα, τον προπονητή.

Από την Παρασκευή στο κουπόνι του ΟΠΑΠ βλέπετε και τη νέα κατηγορία «Στοίχημα Χωρίς Ισοπαλία» (Draw No Bet, DNB). Στο 1 DNB κερδίζεις στον «άσο», παίρνεις πίσω το ποντάρισμά σου («μονάδα») στο «Χ» και χάνεις στο «διπλό».
Αντιστοίχως στο 2 DNB.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις