KING BET Τρίτης 10 Απριλίου 2018

Διαφορά τριών γκολ πρέπει να καλύψουν οι τρεις από τις τέσσερις ηττημένες των πρώτων αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε 3-0 στο «Ανφιλντ» και θα κυνηγήσει κάτι ανάλογο με το ματς πρωταθλήματος τον Σεπτέμβρη, όταν επιβλήθηκε 5-0 της Λίβερπουλ, στη μεγαλύτερη ήττα των «κόκκινων» την τελευταία τριετία. Οι 7 από τις 9 τελευταίες συναντήσεις τους στο Μάντσεστερ εμφάνισαν over.
Στην Ιταλία πέρσι τέτοιον καιρό (11 Απριλίου) υπέστη την τελευταία της ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα, Το 3-0 με το οποίο είχε κερδίσει τότε η Γιουβέντους αναζητά και η Ρόμα μετά το εις βάρος της 4-1 στο «Καμπ Νόου». Τα 7 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της ιταλικής ομάδας στη διοργάνωση εμφάνισαν over.
Πέντε ήττες έχει η Γιουβέντους στις 40 τελευταίες αναμετρήσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλες από ισπανική ομάδα.



Σκόραρε στους 12 από τους 15 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της στη διοργάνωση (εξαιρώντας τον τελικό με τη Ρεάλ). Στους τρεις που δεν το έκανε ήταν απέναντι σε Ισπανούς. Το 3-0 της Ρεάλ στο Τορίνο ήταν το 21ο over στους 22 τελευταίους αγώνες της στον θεσμό.

Ενα γκολ πρέπει να καλύψει η Σεβίλλη στο Μόναχο, θα πρέπει όμως να σημειώσει τουλάχιστον δύο για να προκριθεί, μετά την εντός έδρας ήττα 1-2 από την Μπάγερν την περασμένη εβδομάδα. Μια Μπάγερν που βρίσκει δίχτυα εδώ και 21 εντός έδρας αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Οι 5 τελευταίοι εκτός έδρας αγώνες της Σεβίλλης στον θεσμό είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες.

Η Αρσεναλ δεν νίκησε σε καμία από τις 4 έως τώρα παρουσίες της στη Ρωσία. Η μία από τις 3 ήττες της εκεί ήταν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 1-0 πριν από 11 χρόνια. Τέσσερα over έχει η Μαρσέιγ στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με Γερμανούς. Στις 5 από τις 6 φορές που φιλοξένησε ιταλική ομάδα, η Σάλτσμπουργκ δέχτηκε ένα γκολ – στην άλλη δέχτηκε τέσσερα. Γκολ δέχτηκε και η Σπόρτινγκ στις 9 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της με Ισπανούς.

Η τέως πρωταθλήτρια Βραζιλίας και δεύτερη πέρσι Παλμέιρας φιλοξενεί την κάτοχο του τίτλου και πρωτοπόρο στην Αργεντινή Μπόκα Τζούνιορς, για την τρίτη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Λιμπερταδόρες. Οι 4 τελευταίες επισκέψεις της Μπόκα στη Βραζιλία για τον συγκεκριμένο θεσμό συνοδεύτηκαν από «2-3 γκολ». Η Παλμέιρας βρήκε δίχτυα στους 20 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στη διοργάνωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις