KING BET Τρίτης 17 Απριλίου 2018

Ο Κλοντ Πιέλ απολύθηκε πέρσι από τη Σαουθάμπτον παρόλο που τερμάτισε 8η και πήγε στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο Γάλλος πήγε στη Λέστερ και τον Δεκέμβριο έριξε τέσσερα στην πρώην ομάδα του (1-4). Πέντε αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην τριάδα του υποβιβασμού, πέντε βαθμούς πίσω από την ομάδα που σώζεται (Σουόνσι). Ενας βαθμός είναι το καλύτερο που πήρε η Σουθάμπτον στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Λέστερ.
Δύο ομάδες της Γ’ Γαλλίας βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και παίζουν μαζί. Η Λεζ Ερμπιέρ είναι 9η στο πρωτάθλημα με 36 βαθμούς και η Σαμπλί 15η, εντός τριάδας υποβιβασμού, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την αντίπαλό της. Τον Γενάρη η Σαμπλί πέρασε με 3-1 από την έδρα της αντιπάλου της για το πρωτάθλημα, παίρνοντας ρεβάνς για το 0-2 με το οποίο είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο.



Ο άλλος ημιτελικός διεξάγεται στο Καέν ανάμεσα στην ερχόμενη από 4 ήττες ομώνυμη ομάδα, η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Λυών (1-0 στο 77’), και την ερχόμενη από το 7-1 επί της Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν. Οι 7 από τις 11 τελευταίες συναντήσεις τους είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες.

Λεβερκούζεν και Μπάγερν είχαν συναντηθεί και πριν από τρία χρόνια τέτοιες μέρες στο Κύπελλο. Ηταν για τα προημιτελικά, με την Μπάγερν να παίρνει την πρόκριση με 5-3 στα πέναλτι (0-0). Η αποψινή τους μονομαχία είναι για τα ημιτελικά, ξανά στην «Μπάι Αρένα». Η Μπάγερν σκοράρει εδώ και 18 εκτός έδρας αγώνες. Σάλκε εναντίον Αϊντραχτ στον άλλον ημιτελικό, με τις 10 από τις 12 τελευταίες συναντήσεις τους στο Γκελζενκίρχεν να συνοδεύονται από under.

Πέντε λευκές ισοπαλίες εμφανίστηκαν στους 10 αγώνες της 32ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Απόψε και αύριο διεξάγεται η 33η. Η Γιουβέντους, η οποία ξέφυγε έξι βαθμούς από τη δεύτερη Νάπολι, φιλοξενείται από τη 18η Κροτόνε, η οποία δεν έχει πετύχει ούτε γκολ στα πέντε ματς με την πρωταθλήτρια. Τις 9 σερί ήττες έφτασε η Ουντινέζε, η οποία έχει και 4 διαδοχικές αποτυχίες στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι.

Εξι αγωνιστικές υπολείπονται και στην Ισπανία, όπου η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται απόψε από την 9η Θέλτα, η οποία έκοψε βαθμούς από τους Καταλανούς τις τρεις τελευταίες φορές που τους υποδέχτηκε. Δεκατρείς σερί εντός έδρας νίκες, όλες με over, για τη Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Μπιλμπάο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις