KING BET Μ. Τρίτης 3 Απριλίου 2018

Το ζευγάρι του περσινού τελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης, θα διεκδικήσει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις την πρόκριση στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης. Το 1-4 του Ιουνίου στο Κάρντιφ ήταν το πέμπτο διαδοχικό γκολ/γκολ ανάμεσά τους. Η Γιούβε είναι αήττητη στους 23 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στη διοργάνωση (14 νίκες). Οι 20 από τις 21 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ συνοδεύτηκαν από over.
Το εντός έδρας 0-0 της Σεβίλλης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με το 1-2 στην Αγγλία της έδωσε την πρόκριση, ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς της ισπανικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ που δεν σκόραρε: είχε βρει δίχτυα και στα 21 προηγούμενα παιχνίδια της στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για τον συγκεκριμένο θεσμό. Χωρίς ισοπαλία οι 20 τελευταίοι αγώνες της Μπάγερν στη διοργάνωση, με 12 σερί over μέχρι σήμερα.



Πρώτη ευρωπαϊκή σύγκρουση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Συναντιούνατι αύριο στο «Ανφιλντ», εκεί όπου η Σίτι υπέστη τη μοναδική ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, τον Ιανουάριο με 4-3. Ηταν η πέμπτη διαδοχική αποτυχία της στο συγκεκριμένο γήπεδο, από το οποίο έφυγε τελευταία φορά νικήτρια το 2003 (16 αγώνες, 11 ήττες).

Με το εις βάρος της 6-1 αποχώρησε από το «Καμπ Νόου» πριν από δυόμισι χρόνια για τη φάση των ομίλων η Ρόμα, που κληρώθηκε τώρα με το πρώτο φαβορί (3.50) για την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης, Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Βαλβέρδε δεν έχει χάσει εντός έδρας από Ιταλούς την τελευταία 15ετία, έχοντας 9 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Οκτώ χώρες εκπροσωπούνται στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, με την Αυστρία να συμπληρώνει τις επτά που προπορεύονται στη βαθμολογία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Ρωσία, Πορτογαλία). Στη 12η διαδοχική της παρουσία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, η Σάλτσμπουργκ, η οποία το 1994 έπαιξε στον διπλό τελικό της διοργάνωσης (Κύπελλο ΟΥΕΦΑ) με την Ιντερ, αγωνίζεται στην Ιταλία με τη Λάτσιο. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί στη φάση των ομίλων πριν από οκτώμισι χρόνια, με τη Σάλτσμπουργκ να κερδίζει και στα δύο ματς 2-1. Και στους δύο αγώνες τα γκολ είχαν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις