KING BET Δευτέρας 30 Απριλίου 2018

Η Ρεάλ νίκησε 2-1 την Μπάγερν στο Μόναχο, όπως συνέβη και πέρσι στις νοκ άουτ συναντήσεις τους, για τα προημιτελικά τότε του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον επαναληπτικό έχασε με το ίδιο σκορ και το ματς πήγε στην παράταση, όπου η Ρεάλ πέτυχε τρία γκολ και προκρίθηκε. Αν συμπεριλάβουμε εκείνο το 4-2 ως νίκη για τη Ρεάλ, παρότι στην παράταση, ήταν η 6η διαδοχική εντός έδρας απέναντι στην Μπάγερν.
Οπως και στον προηγούμενο γύρο με την Μπαρτσελόνα, έτσι και τώρα η Ρόμα χρειάζεται μια νίκη με τρία γκολ διαφορά για να ανατρέψει τα δεδομένα απέναντι στη Λίβερπουλ. Το 5-2 στο «Ανφιλντ» ήταν το όγδοο διαδοχικό παιχνίδι των πρωτευουσιάνων στο Τσάμπιονς Λιγκ που έχασαν «καπάκι» μετά από νίκη τους (8 σερί άσοι στα παιχνίδια τους στη διοργάνωση). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι η μοναδική που συνεχίζει αήττητη στον θεσμό: 9 νίκες, 4 ισοπαλίες.



Αήττητη είναι και η Σάλτσμπουργκ, όσον αφορά τους 8 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στο Γιουρόπα Λιγκ. Ανάμεσα στις 6 νίκες της στα ματς αυτά ήταν και απέναντι στη Μαρσέιγ στη φάση των ομίλων, 1-0. Τώρα θα πρέπει να βάλει ένα παραπάνω για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Μαρσέιγ νίκησε μόνο στο ένα από τα 9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση, στα 7 πιο πρόσφατα εξ αυτών δεχόμενη από ένα γκολ.

Το πολύ ένα γκολ σημείωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης τις τέσσερις τελευταίες φορές που φιλοξένησε αγγλικό σύλλογο. Η Αρσεναλ σημείωσε ακριβώς ένα γκολ στις 5 τελευταίες παρουσίες της στην Ισπανία, χάνοντας στις 4 από αυτές: δύο με 3-1 και δύο με 4-1. Εντός έδρας η Ατλέτικο έχει να δεχτεί γκολ από τον Ιανουάριο (1-1 με Χιρόνα), έχοντας έκτοτε 10 νίκες και μία ισοπαλία χωρίς να παραβιαστεί η εστία της.

Καμία ομάδα από τις 24 της φάσης των ομίλων του Λιμπερταδόρες δεν έχει το απόλυτο των νικών μετά από 4 αγωνιστικές. Οκτώ όμως από αυτές είναι αήττητες. Ανάμεσά τους η Παλμέιρας, η οποία νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Μπόκα Τζούνιορς την Τετάρτη και τώρα αγωνίζεται στο Περού με την Αλιάνσα Λίμα. Η γηπεδούχος αγνοεί τη νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις