KING BET Παρασκευής 27 Απριλίου 2018

Οι έξι βαθμοί διαφοράς της Γιουβέντους από τη Νάπολι έγιναν ένας και η πρωταθλήτρια την τελευταία εξαετία Γιούβε δίνει αύριο το ένα από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει στις 4 αυτές εναπομείνασες αγωνιστικές. Αντίπαλός της είναι η Ιντερ, την οποία δεν νίκησε στις 3 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους στο Μιλάνο. Η Νάπολι αγωνίζεται μία μέρα αργότερα στη Φλωρεντία, εκεί όπου είναι αήττητη στις 9 τελευταίες παρουσίες της (5 νίκες).
Τρεις αγωνιστικές απομένουν στην Μπουντεσλίγκα. Το Αμβούργο, το οποίο δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ, βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τις τρεις ομάδες που ισοβαθμούν από πάνω της. Η μία από αυτές είναι η Βόλφσμπουργκ, κάτι που σημαίνει ότι αν χάσει αύριο από αυτήν, τότε την… χάνει από τα μάτια της και κυνηγάει τις άλλες δύο, Φράιμπουργκ και Μάιντζ.



Εκτός και αν κερδίσουν και αυτές: η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Κολωνία που χρειάζεται τρία στα τρία μήπως και σωθεί, η Μάιντζ φιλοξενεί τη Λειψία που μάχεται για την είσοδο στην τετράδα.

Η αήττητη στην Πριμέρα, Μπαρτσελόνα, φιλοξενείται από τη Λα Κορούνια, εκεί όπου έχασε 2-1 πέρσι αλλά νίκησε 8-0 πρόπερσι. Η Λα Κορούνια για να ελπίζει σε παραμονή θα πρέπει να νικήσει τουλάχιστον στα τρία από τα τέσσερα ματς που υπολείπονται, και παράλληλα να χάνει η Λεβάντε. Οσον αφορά την Μπάρτσα, με νίκη κατακτά το 7o πρωτάθλημά της την τελευταία δεκαετία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Αρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωσή της. Είναι το πρώτο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ, εκτός και αν γίνουν έξι – εξαρτάται από τη διπλή αναμέτρηση με την Ατλέτικο σε διάστημα μιας εβδομάδας για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο αγώνας με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα καθορίσει τις ελπίδες της Κέρκυρας για παραμονή στην κατηγορία, παράλληλα βέβαια με αυτόν στη Λαμία (υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα). Ανοιχτή είναι η πέμπτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια -με Παναθηναϊκό εκτός και Πλατανιά εντός- για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις