KING BET Παρασκευής 13 Απριλίου 2018

Πριν από δύο χρόνια ήταν η προηγούμενη φορά που η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη τρεις σερί ήττες, μάλιστα με over όπως και τώρα. Στο παιχνίδι που ακολούθησε νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Ντιναμό Κιέβου. Αντίπαλός της αύριο είναι η Τότεναμ, η οποία έχει να χάσει από το ματς του πρώτου γύρου (4-1) με τη Σίτι, 14 αγωνιστικές πριν. Την τελευταία διετία η Τότεναμ νίκησε εντός έδρας την αντίπαλό της, 2-0 και 4-1.
Οι 15 νίκες και 4 ισοπαλίες της Φούλαμ στις 19 τελευταίες αγωνιστικές την έφεραν στη δεύτερη θέση της Τσάμπιονσιπ, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιοκάνοβιτς υποδέχεται αύριο τη συμπολίτισσα Μπρέντφορντ, η οποία με τρεις σερί νίκες, όλες 1-0, πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς την εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.



Οι «μέλισσες» (Μπρέντφορντ) δεν έχασαν στις 8 τελευταίες παρουσίες τους στο «Κρέιβεν Κότατζ» (4 νίκες), ενώ είναι η μία από τις 7 ομάδες που νίκησαν φέτος τη Φούλαμ (3-1).

Η Μπάγερν κατέκτησε τον τίτλο, όμως οι υπόλοιπες τρεις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ανοιχτές. Στην πρώτη από τις πέντε αγωνιστικές που απομένουν,  συγκρούονται οι τέσσερις ομάδες που ακολουθούν την Μπάγερν. Η 2η Σάλκε φιλοξενεί τη γειτόνισσα και 3η στη βαθμολογία Ντόρτμουντ, ενώ η 4η Λεβερκούζεν υποδέχεται την 5η Αϊντραχτ, επί της οποίας έχει 5 νίκες στις 7 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε.

Λάτσιο εναντίον Ρόμα στην Ιταλία, με τις δύο συγκάτοικους να ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 60 βαθμούς, έχοντας από 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες. Οι 9 τελευταίες μονομαχίες τους είχαν από δύο γκολ και πάνω (6 over). Η πρωτοπόρος Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη μία από τις δύο ομάδες από την οποία ηττήθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, Σαμπντόρια. Η δεύτερη και τέσσερις βαθμούς πίσω Νάπολι φιλοξενείται από τη Μίλαν, επί της οποίας έχει 5 νίκες στα 6 τελευταία.

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει από την αποτυχία της Ρώμης για να υποδεχθεί την 3η Βαλένθια, η οποία έρχεται από 5 νίκες. Στην έδρα της τελευταίας Μάλαγα αγωνίζεται η Ρεάλ, ενώ η δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές Λεβάντε.

Τη 14η πέρσι Φλουμινένσε συναντά η πρωταθλήτρια Κορίνθιανς στην πρεμιέρα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για το ματς με τη 10η πέρσι Μποταφόγκο πάει η δευτεραθλήτρια Παλμέιρας. Ξεκίνημα και στη Β’ Βραζιλίας, με τις Αλαγκοάνο, Φορταλέσα, Σάο Μπέντο και Σαμπάιο Κορέα να έρχονται από τη Γ’. Αποχαιρέτησαν οι Λουβερντένσε, Σάντα Κρουζ, Α Μπε Σε και Ναούτικο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις