KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η Σουόνσι δέχτηκε εννέα γκολ πέρσι από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-4, 5-0) και έφτασε τις 5 σερί ήττες από αυτήν. Φέτος είναι στην Τσάμπιονσιπ αλλά θα τη συναντήσει ξανά, αύριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι 10 από τις 11 τελευταίες συναντήσεις τους εμφάνισαν over.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία απέκλεισε Αρσεναλ και Τσέλσι, παίζει ξανά εκτός έδρας στο Κύπελλο, με τη Γουλβς. Στο πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο ήρθαν 1-1 στο Μάντσεστερ, ενώ θα συναντηθούν και σε δύο εβδομάδες για τον δεύτερο γύρο. Τουλάχιστον δύο γκολ σημειώθηκαν στις 14 πιο πρόσφατες εντός έδρας υποχρεώσεις της Γουλβς.
Το βορειοδυτικό Λονδίνο συναντά το νοτιοανατολικό στη μονομαχία της Γουότφορντ με την Κρίσταλ Πάλας. Η Γουότφορντ νίκησε 2-1 στις δύο συναντήσεις τους στο τρέχον πρωτάθλημα. Η Πάλας σκοράρει εδώ και 9 εκτός έδρας αγώνες.



Under έληξαν οι 8 από τις 11 τελευταίες συναντήσεις της Μίλγουολ με την Μπράιτον, ζευγάρι που αποτελεί το τέταρτο και τελευταίο χρονικά ματς του αγγλικού Κυπέλλου. Τα 7 εκτός έδρας παιχνίδια της Μπράιτον το 2019 έληξαν γκολ/γκολ.

Για τέταρτη φορά στις 24 αγωνιστικές της φετινής Σούπερ Λιγκ δεν υπήρξε «διπλό». Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατακτά το πρωτάθλημα αν νικήσει στα 4 από τα 6 εναπομείναντα ματς, φιλοξενείται από τον 6ο Παναιτωλικό, επί του οποίου έχει 8 διαδοχικές επιτυχίες.

Ο 4ος Ατρόμητος υποδέχεται την 3η και έναν βαθμό ανώτερή του ΑΕΚ, με την οποία έχει 15 No Goal στις 20 τελευταίες συγκρούσεις τους. ΟΦΗ και Λεβαδειακός βρίσκονται στην τελευταία τριάδα και μια ισοπαλία -ο ΟΦΗ έχει 10- θα τους κρατήσει εκεί. Ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 στον πρώτο γύρο, φτάνοντας τις 4 σερί επιτυχίες επί των Κρητικών. Οι 7 από τις 8 τελευταίες συγκρούσεις τους είχαν «2-3 γκολ».

Ισόπαλα 1-1 έληξαν τα δύο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό το 2018, ενώ οι «πράσινοι» νίκησαν 1-0 στα δύο ματς μία χρονιά νωρίτερα. Οι 10 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού έληξαν under.

Το 6-0 της Μπάγερν επί της Βόλφσμπουργκ την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, μιας και κάλυψε το -2 στη διαφορά τερμάτων από την ισόβαθμή της Ντόρτμουντ. Την Κυριακή φιλοξενεί τη Μάιντζ, την οποία δεν κέρδισε στις δύο τελευταίες συγκρούσεις τους στο «Αλιάντς».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις