KING BET ΤΡΙΤΗΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Οπως και οι 4 προηγούμενες συναντήσεις της Ντόρτμουντ με την Τότεναμ, έτσι και η τελευταία, πριν από τρεις εβδομάδες, συνοδεύτηκε από over (3-0 η Τότεναμ). Η Ντόρτμουντ θα πρέπει να κάνει κάτι που έχει καταφέρει μόνο στη μία από τις 26 μονομαχίες της με αγγλική ομάδα, να νικήσει με τρία γκολ διαφορά. Η μοναδική της φορά ήταν με… 3-0 απέναντι στην Τότεναμ, πριν από τρία χρόνια.
Τα 6 διαδοχικά over στα μεταξύ τους ματς έφτασαν η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αγιαξ με το 2-1 της πρώτης στο Αμστερνταμ. Οι Μαδριλένοι βρήκαν δίχτυα στα 45 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, πλην του 0-3 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την τελευταία αγωνιστική των ομίλων τον Δεκέμβριο.
Τέσσερις φορές έχει ηττηθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στους 110 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις.



Οι δύο ήταν με 1-2 και οι άλλες δύο με 0-2. Με αυτό το σκορ (0-2) θα πρέπει να κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παρίσι για να πάει το ματς τουλάχιστον στην παράταση.
Στα μοναδικά εντός έδρας παιχνίδια που δεν σκόραρε η πρωταθλήτρια Γαλλίας στα 40 που έδωσε στη διοργάνωση τον νέο αιώνα, ήταν με την Τσέλσι (0-3) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-2). Οι 7 από τις 9 εντός έδρας μονομαχίες της με Αγγλους είχαν «2-3 γκολ».

Το under είναι το σημείο που επικρατεί όταν η Πόρτο υποδέχεται ιταλικούς συλλόγους. Βγήκε στα 13 από τα 14 παιχνίδια της με αυτούς, μεταξύ των οποίων και τα 2-0 (1981), 1-1 (2016) με τη Ρόμα.
Η ισοπαλία απουσιάζει από τις 16 τελευταίες αναμετρήσεις της ιταλικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ (9 νίκες), ενώ δέχτηκε γκολ στους 31 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της στη διοργάνωση.

Τρία under σε ισάριθμες συναντήσεις τους έχουν Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Μπενφίκα (οι Πορτογάλοι δεν έχουν δεχτεί ούτε γκολ) που συγκρούονται στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.
Η Σλάβια Πράγας δεν έχει κερδίσει σε 5 επισκέψεις της στην Ισπανία, πήρε όμως 3 ισοπαλίες.
Το over συνόδεψε τις 5 από τις 6 τελευταίες παρουσίες της Σάλτσμπουργκ στην Ιταλία. Τώρα αγωνίζεται στη Νάπολι, στον πρώτο αγώνα της ιταλικής ομάδας με Αυστριακούς.

Ξεκινάει και η φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες, η οποία έχει ομάδες και από τις 10 χώρες της Νότιας Αμερικής: 7 από τη Βραζιλία, 6 από την Αργεντινή, 3 από την Παραγουάη, το Περού και τη Χιλή, και 2 από τις Βενεζουέλα, Βολιβία, Ισημερινό, Κολομβία και Ουρουγουάη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις