KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Οι τρεις από τους τέσσερις πρώτους σκόρερ της Σούπερ Λιγκ βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής μας για τα ματς με Λίχτενσταϊν και Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Αυτοί είναι οι Κουλούρης (16 γκολ), Φορτούνης (10) και Μασούρας (9), οι οποίοι συμπληρώνουν τον Μήτρογλου στην επίθεση. Τέσσερις παίκτες της αποστολής δεν έχουν συμμετοχή: ο Πασχαλάκης, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ στην αποστολή, ο Κολοβέτσιος (Παναθηναϊκός), ο Βαλεριάνος (Αρης) και ο Σιώπης (Αρης).
Η Ιταλία υποδέχεται τη Φινλανδία, επί της οποίας έχει επτά διαδοχικές νίκες. Οι 9 από τις 10 τελευταίες συναντήσεις τους είχαν No Goal. Στον άλλον αγώνα του 10ου και τελευταίου ομίλου των προκριματικών του Εuro, η Βοσνία/Ερζεγοβίνη υποδέχεται την Αρμενία, την οποία νίκησε και στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους (4-1 εντός, 2-0 εκτός).



Η Αγγλία φιλοξενεί στο «Γουέμπλεϊ» την Τσεχία. Τελευταία ήττα της Αγγλίας στα προκριματικά του Euro ήταν πριν από 11 χρόνια, έχοντας από τότε 15 νίκες και 3 ισοπαλίες. Κρατάμε και το ότι η Τσεχία σκόραρε στους 13 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης.

Ολλανδία και Γερμανία ήταν στον ίδιο όμιλο και στο Nations League που έγινε το φθινόπωρο. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν επικράτησε 3-0 στο Αμστερνταμ -τα δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο- και πήρε το 2-2 στο Γκελζενκίρχεν –
ισοφάρισε με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο (έχανε 2-0 από το 19’). Την Κυριακή παίζουν πάλι στο Αμστερνταμ.

Οκτώ αγωνιστικές απομένουν στην Α’ και τη Β’ Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Α’, Λούτον, φιλοξενεί την 6η Ντόνκαστερ. Στις 17 τελευταίες συγκρούσεις τους σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ. Το ίδιο συνέβη στις 18 πιο πρόσφατες μονομαχίες της 21ης Γουόλσολ με τη 2η Μπάρνσλεϊ (14 over).

Από τη 18η Κρόουλι φιλοξενείται η πρώτη στη βαθμολογία της Β’, Λίνκολν, η οποία βρήκε δίχτυα στα 27 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Under έληξαν οι 11 από τις 14 τελευταίες εντός έδρας μονομαχίες της 16ης Γκρίμσμπι με τη 2η Μπέρι, over εμφάνισαν οι 19 από τις 24 πιο πρόσφατες συναντήσεις της 3ης Μάνσφιλντ με τη 14η Κρου (τα άλλα πέντε ματς είχαν από δύο γκολ).

Η Κόνας Κι είναι η πρώτη ομάδα από την Ουαλία που βρίσκεται στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας. Στο πρωτάθλημα προπορεύεται, με 4 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Στα ημιτελικά απέκλεισε στα πέναλτι το Ε διμβούργο και τώρα θα παίξει στο Ινβερνές με τη Ρος Κάουντι, την καλύτερη ομάδα της Σκωτίας από όσες συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση – βρίσκεται στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ. Το Ινβερνές απέχει 25 χλμ. από το Ντίνγκγουολ όπου εδρεύει η Κάουντι (και 643 από το Κόνας Κι).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις