KING BET ΤΡΙΤΗΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η Εlite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 ξεκινάει αύριο και ολοκληρώνεται την προσεχή Τρίτη (τρεις αγωνιστικές). Συμμετέχουν 28 ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος. Κάθε όμιλος από τους επτά διεξάγεται στη μία από τις τέσσερις χώρες του γκρουπ.
Ο όμιλος της Ελλάδας γίνεται στο Μπέρτον και το Λάφμπορο της Αγγλίας. Εκτός από την Αγγλία, μετέχουν ακόμα η Τσεχία και η Δανία, η οποία είναι η αυριανή μας αντίπαλος. Ο όμιλος της Κύπρου διεξάγεται στην Πορτογαλία και περιλαμβάνει ακόμα τις Σκωτία και Τουρκία. Οι 8 ομάδες που θα προκριθούν από την Εlite Round θα παίξουν στην τελική φάση μαζί με τη διοργανώτρια Αρμενία από τις 14 ως τις 27 Ιουλίου 2019.
Οι 7 από τους 8 αγώνες του 1ου γύρου του Σουνταμερικάνα που διεξάγονται το τρέχον τριήμερο είναι πρώτες αναμετρήσεις.



Το Αντοφαγκάστα - Φλουμινένσε είναι επαναληπτικός. Το πρώτο ματς έληξε 0-0. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, δεν υπάρχει όμως παράταση σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς. Οι 12 από τους 17 αγώνες που έχουν διεξαχθεί σε αυτόν τον γύρο, ο οποίος διεξάγεται με διαλείμματα και ολοκληρώνεται στις 4 Μαΐου, εμφάνισαν under.

Την Πέμπτη ξεκινούν τα προκριματικά του Euro 2020, τα οποία θα ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο. Κάποιες ομάδες έχουν αυξημένες ελπίδες να βρεθούν στα τελικά, καθώς κατέκτησαν την πρώτη θέση των ομίλων τους στο UEFA Nations League. Θα δώσουν αγώνες μπαράζ μετά το τέλος των προκριματικών του Εuro, και εφόσον δεν έχουν προκριθεί μέσα από αυτά. Στις σελίδες 12-13 μπορείτε να δείτε την κατάταξη των ομάδων μέσα από το τουρνουά που διεξήχθη το φθινόπωρο, αλλά και όλο το πρόγραμμα των ομάδων στα προκριματικά.

Το Euro θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε 12 χώρες, οι οποίες θα πρέπει και αυτές να προκριθούν για να παίξουν στα τελικά – καμία χώρα δεν προκρίνεται χωρίς αγώνες.

Η Ολλανδία είναι μία από τις χώρες στις οποίες θα διεξαχθεί το Euro και βρίσκεται σε έναν βατό σχετικά όμιλο στα προκριματικά, με Γερμανία, Βόρεια Ιρλανδία, Εσθονία και Λευκορωσία. Οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου προκρίνονται απευθείας στα τελικά. Πρώτος αγώνας της ομάδας που καθοδηγεί ο Ρόναλντ Κούμαν είναι η Λευκορωσία, την οποία είχε και στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι «οράνιε» κέρδισαν 4-1 εντός και 3-1 εκτός.

Η Κύπρος, η οποία βρίσκεται στον 9ο όμιλο με Βέλγιο, Ρωσία, Σκωτία, Καζακστάν και Σαν Μαρίνο, υποδέχεται το ιταλόφωνο κράτος, το οποίο έχει 27 σερί ήττες. Τελευταία φορά που το Σαν Μαρίνο δεν ηττήθηκε εκτός έδρας ήταν το 2003, 2-2 με το Λίχτενσταϊν. Από τότε έχει 44 αποτυχίες, έχοντας σκοράρει μόνο στο Αζερμπαϊτζάν (5-1), στη Νορβηγία (4-1) και στη Λιθουανία (2-1).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις