KINGBET ΤΡΙΤΗΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Το 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Γιουβέντους πριν από τρεις εβδομάδες ήταν το τρίτο under και No Goal στα ισάριθμα μεταξύ τους παιχνίδια. Στον αποψινό επαναληπτικό η Γιούβε θα αναζητήσει το πρώτο της γκολ απέναντι στους πρωτευουσιάνους, και θα χρειαστεί ακόμα ένα για να έχει πιθανότητες πρόκρισης. Μόνο στο ένα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με Ισπανούς σημείωσε πάνω από ένα γκολ. Η Ατλέτικο έφυγε με θετικό αποτέλεσμα στις 3 τελευταίες παρουσίες της στην Ιταλία.
Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε 3-2 της Σάλκε στο πρώτο παιχνίδι και ετοιμάζεται να γίνει η τρίτη αγγλική ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν το δωδέκατο διαδοχικό over της στη διοργάνωση. Η Σάλκε νίκησε μόνο στο ένα από τα 8 εκτός έδρας παιχνίδια της στην Αγγλία.



Αν αύριο η Λίβερπουλ νικήσει ή πάρει ισοπαλία με γκολ στο «Αλιάντς» (0-0 το πρώτο ματς), τότε οι 4 από τις 8 ομάδες των προημιτελικών θα είναι αγγλικές. Η Μπάγερν πάντως έχει χάσει μόνο στο ένα από τα έξι παιχνίδια της με τους «κόκκινους», στο Σούπερ Καπ το 2001 (2-3), ενώ βρήκε δίχτυα στους 26 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στη διοργάνωση.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Λυών και τις τρεις φορές που τη φιλοξένησε: 2-0 το 2001, 3-0 το 2007, 5-2 το 2009. Στο πρώτο ματς ήρθαν 0-0, επομένως η Λυών θα χρειαστεί να κάνει ό,τι στις μισές από τις 16 φορές που έπαιξε στην Ισπανία, να μην χάσει. Οι 3 από τις 4 ισοπαλίες της σε ισπανικό έδαφος ήταν με γκολ, κάτι που τη βολεύει και τώρα.

Εξι over ήρθαν στα 8 ματς του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. Το μοναδικό ματς που δεν είχε γκολ ήταν αυτό της Αϊντραχτ με την Ιντερ. Η γερμανική ομάδα επικράτησε στις 2 από τις 3 παρουσίες της στην Ιταλία, ενώ η Ιντερ έχει 9 νίκες και 7 ήττες σε 17 εντός έδρας αναμετρήσεις της με Γερμανούς.

Το Πάσχα του 2014 στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας η Τσβόλε νίκησε 5-1 τον Αγιαξ. Τρεις μήνες αργότερα η φρενίτιδα συνεχίστηκε, με το 1-0 στο Σούπερ Καπ επί του ίδιου αντιπάλου. Τα δύο μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα που ακολούθησε έληξαν ισόπαλα. Τις τρεις επόμενες σεζόν ο Αγιαξ με τις νίκες του 2-0, 3-0, 5-1, 3-1, 3-0 και 1-0 άρχισε να χτίζει ένα σερί επιτυχιών, το οποίο συνεχίστηκε στο τρέχον πρωτάθλημα, 4-1 τον Δεκέμβριο στο Τσβόλε. Μια 8η νίκη στην αυριανή εξ αναβολής μονομαχία τους στο πρωτάθλημα θα τον φέρει στο -2 από την κορυφή και την Αϊντχόφεν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις