KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Επτά αγωνιστικές υπολείπονται για την ολοκλήρωση της Σούπερ Λιγκ και ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον τρίτο Ατρόμητο, ο οποίος είναι η μία από τις τρεις ομάδες που του πήρε βαθμούς, 1-1 τον Νοέμβριο στο Περιστέρι. Με 1-1 ήταν και οι άλλες δύο ισοπαλίες του «δικέφαλου» στο πρωτάθλημα, επομένως έχει σκοράρει σε όλες τις αγωνιστικές και έχει συμπληρώσει 41 παιχνίδια πρωταθλήματος που βρίσκει δίχτυα.
Ο δεύτερος στη βαθμολογία Ολυμπιακός υποδέχεται τον 5ο Αρη, με τον οποίο έχει 5 διαδοχικά under, ενώ η 4η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον 6ο Παναθηναϊκό, με τις 14 από τις 18 τελευταίες μονομαχίες τους να εμφανίζουν No Goal. Οι δύο συγκάτοικοι έχασαν στις δύο από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.



Οι έξι πρώτοι επομένως της βαθμολογίας παίζουν μεταξύ τους, και οι περισσότεροι από κάτω προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και τα πλέι άουτ.

Λαμία (9η) και ΠΑΣ Γιάννινα (13ος) ήρθαν ισόπαλοι στις τρεις από τις 4 συναντήσεις τους τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, συμπεριλαμβανομένου ενός φιλικού, όμως ο ΠΑΣ έχασε στα 10 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια του.

Under και N/G εμφάνισαν οι τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις του 15ου ΟΦΗ με τον 16ο Απόλλωνα στη Ριζούπολη, ενώ το under συνόδεψε τις 20 από τις 24 συγκρούσεις της 8ης Ξάνθης με τον 11ο Αστέρα Τρίπολης. Μία νίκη απέχουν η 12η Λάρισα από τον 14ο Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να δέχονται γκολ στις 6 τελευταίες επισκέψεις τους στη θεσσαλική πόλη.

Η Μπάγερν έπιασε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα την Ντόρτμουντ, απομένουν όμως ακόμα 10 αγωνιστικές. Υποδέχεται την αήττητη εδώ και 5 ματς Βόλφσμπουργκ, από την οποία δεν ηττήθηκε σε καμία από τις 24 φορές που τη φιλοξένησε (22 νίκες). Η Ντόρτμουντ παίζει και αυτή εντός, με τη 16η Στουτγάρδη, με την οποία έχει 11 διαδοχικά over.

Τουλάχιστον δύο γκολ είχαν οι 11 τελευταίες συναντήσεις της Αρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (8 over), οι οποίες κλείνουν το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής (Κυριακή, 18:30). Νωρίτερα (14:00) η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπέρνλι, έχοντας σκοράρει και οι δύο στις 4 τελευταίες συγκρούσεις τους. Το Σάββατο η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Γουότφορντ, επί της οποίας έχει 9 διαδοχικές νίκες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις