KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η Ντόρτμουντ επικράτησε στις 6 από τις 7 τελευταίες συναντήσεις της με τη Βόλφσμπουργκ. Το ίδιο έκανε η Μπάγερν στους 25 από τους 30 πιο πρόσφατους αγώνες της με τη Φράιμπουργκ. Αν οι δύο υποψήφιες για τον τίτλο συνεχίσουν αύριο με νίκη, θα πάνε ισόβαθμες την επόμενη εβδομάδα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Μόναχο.
Η Αϊντχόφεν αύξησε στο συν 5 τη διαφορά από τον δεύτερο Αγιαξ, έπειτα από την ήττα του Αίαντα με 1-0 από την Αλκμααρ. Την Κυριακή, οκτώ αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, συγκρούονται μεταξύ τους στην έδρα του Αγιαξ. Οι 6 από τις 7 τελευταίες συγκρούσεις τους είχαν «2-3 γκολ».
Δέκα βαθμοί είναι η διαφορά που χωρίζει την πρωτοπόρο Σέλτικ από τη δεύτερη Ρέιντζερς, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Θα ακολουθήσουν άλλες πέντε αγωνιστικές ανάμεσα στους 6 πρώτους.



Οι «Τζερς» διατηρούν ακόμη ελπίδες για τον τίτλο, αρκεί να κάνουν ό,τι και τον Δεκέμβριο, όταν επικράτησαν 1-0 της αντιπάλου τους, εντός έδρας τότε. Στο «Σέλτικ Παρκ» έχουν να νικήσουν από το 2010, έχοντας από τότε 8 ήττες σε 10 ματς. 

Τελικός Λιγκ Καπ στη Γαλλία που δίνει έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά από 24 σερί αγωνιστικές στην τελευταία θέση, η Γκινγκάμπ ξεκόλλησε από αυτήν και βρέθηκε στη θέση των πλέι άουτ. Το Στρασβούργο είναι οκτώ βαθμούς πίσω από τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η Γκινγκάμπ βρίσκεται για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης. Το Στρασβούργο κατέκτησε το τρόπαιο και τις δύο φορές που βρέθηκε στον τελικό (1997, 2005). Ο αγώνας διεξάγεται στο Λιλ, 460 χλμ. από το Στρασβούργο και 590 από το Γκινγκάμπ.

Νωρίτερα το Σάββατο διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ» ο τελικός του Λιγκ Τρόφι ανάμεσα στην Πόρτσμουθ και τη Σάντερλαντ, ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της Α’ Αγγλίας και στοχεύουν στην απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Στο πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο η Πόρτσμουθ επικράτησε 3-1.

Την 11η πέρσι Μπόντο Γκλιμτ αντιμετωπίζει η πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ στην πρεμιέρα του νορβηγικού πρωταθλήματος. Οι 6 από τις 7 τελευταίες μονομαχίες τους εμφάνισαν under.

Την 6η την περασμένη σεζόν Εστερσουντ, από την οποία δεν έχει χάσει σε 6 ματς, υποδέχεται η πρωταθλήτρια Σουηδίας ΑΪΚ, στην άλλη σκανδιναβική πρεμιέρα. Ξεκίνημα επίσης στους αγώνες διαβάθμισης σε Αυστρία, Δανία και Βέλγιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις