KING BET ΤΡΙΤΗΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Από τις 23 Μαρτίου του 2018, που έχασε 1-0 από την Ελβετία, μέχρι τις 23 Μαρτίου του 2019, που επικράτησε 2-0 του Λίχτενσταϊν, η Εθνική μας πάει εναλλάξ από ήττα σε νίκη: 0-1 από την Ελβετία, 1-0 την Αίγυπτο. 0-2 από Σαουδική Αραβία, 1-0 την Εσθονία. 1-2 από Ουγγαρία, 1-0 την Ουγγαρία. 0-2 από Φινλανδία, 1-0 τη Φινλανδία. 0-1 από Εσθονία, 2-0 το Λίχτενσταϊν. Εννέα under στα 10 αυτά ματς, σημείο που «ήρθε» και στις 4 από τις 5 τελευταίες συναντήσεις μας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (4 ισοπαλίες).
Στα 20 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά Euro πάντως, η Ελλάδα έχασε μόνο από Νησιά Φερόε (2-1) και Βόρεια Ιρλανδία (3-1), με τη μεγαλύτερη νίκη της στα ματς αυτά να είναι το 4-0 επί της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης πριν από 12 χρόνια.
Η Φινλανδία είναι αήττητη (3 νίκες) στις 4 έως τώρα συναντήσεις της με την Αρμενία, η οποία δεν νίκησε σε κανένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της για τα προκριματικά του Euro (10 ήττες).



Στην Πάρμα διεξάγεται το τρίτο ματς του 10ου ομίλου, Ιταλία εναντίον Λίχτενσταϊν. Το 2-0 της Ιταλίας επί της Φινλανδίας ήταν το 15ο under στους 17 τελευταίους αγώνες της. Τη γερμανόφωνη χώρα ωστόσο την κέρδισε 4-0 εκτός (4-0 ημίχρονο) και 5-0 εντός (1-0 ημίχρονο) στα προκριματικά του τελευταίου Μουντιάλ.

Το 2-1 της Μάλτας επί των Νήσων Φερόε ήταν η πρώτη νίκη της μεσογειακής χώρας μετά από 16 παιχνίδια. Ετοιμάζεται να επιστρέψει στις… ήττες, καθώς αντιμετωπίζει την Ισπανία, από την οποία έχει 6 ήττες σε ισάριθμα ματς, με σκορ από 2-0 μέχρι 12-1.

Μόνο νίκες και η Ρουμανία στους 6 αγώνες της με τα Νησιά Φερόε, έχοντας δεχτεί συνολικά ένα γκολ. Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου, η Νορβηγία υποδέχεται στο Οσλο τη Σουηδία, με την οποία έχουν 4 ισοπαλίες στις 7 τελευταίες συναντήσεις τους. Η Νορβηγία έχει 7 διαδοχικές νίκες στο «Ούλεβααλ» όπου αγωνίζεται απόψε, έχοντας συμπληρώσει 10 σερί ματς αήττητη στην πρωτεύουσα.

Μόνο στον έναν από τους επτά ομίλους της Eite Round του Euro U19 έχει κριθεί η πρώτη θέση. Η Ιρλανδία νίκησε Ρουμανία και Αζερμπαϊτζάν και βρίσκεται στο +4 από τη δεύτερη Ρωσία. Κάτι που σημαίνει ότι δεν την επηρεάζει αν χάσει στη σημερινή τελευταία τρίτη αγωνιστική από τη γηπεδούχο Ρωσία.

Στους υπόλοιπους έξι ομίλους περιμένουμε να δούμε τις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες και θα ακολουθήσουν την Ιρλανδία στα τελικά του Euro U19 που θα γίνει τον Ιούλιο στην Αρμενία. Μία από αυτές μπορεί να είναι η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει την Τσεχία. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα, η οποία ήρθε 2-2 με τη Δανία και νίκησε 2-1 την Αγγλία, προκρίνεται σίγουρα με νίκη, αλλά και με ισοπαλία, αν η γηπεδούχος του ομίλου Αγγλία δεν νικήσει τη Δανία. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις