King Bet Μ. Πέμπτης 1 Απριλίου 2010

ΧΩΡΙΣ ανάσα. Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το Σαββατοκύριακο όλα τα πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά, εξαιρουμένου βέβαια του ελληνικού.

Ο ΟΠΑΠ, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, έχει καταρτίσει κουπόνι μόνο με αναμετρήσεις από τα τέσσερα πρωταθλήματα της Αγγλίας, την Α’ Γερμανίας, την Α’ Ιταλίας, την Α’ Ισπανίας, την Α’ Γαλλίας, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, συν δύο από τη Β’ Γερμανίας και ένα από την Α’ Σκωτίας!

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ δεν επηρεάζει την KING BET. Εμείς είμαστε «υποχρεωμένοι» απέναντί σας να σας ενημερώσουμε για όλη την αγωνιστική κίνηση των ημερών, γι’ αυτό στο σημερινό φύλλο θα βρείτε πλήρεις αναλύσεις για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες που θα διεξαχθούν από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα, με όλα τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Με ειδικούς πίνακες, προγνωστικά από όλο το συντακτικό τιμ της εφημερίδας, πλούσια στατιστικά και πολύ παρασκήνιο.

ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ αφιέρωμα στη Β’ Νορβηγίας από τον μετρ του είδους, Γιάννη Γεωργόπουλο, που ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα και θα μας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις