King Bet Παρασκευής 12 Μαρτίου 2010


TΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ της Θεσσαλονίκης αυτή τη φορά έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Αρης φιλοξενεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΟΚ με τάσεις ρεβανσισμού για το βαρύ 4-1 του πρώτου γύρου και φυσικά με τη φιλοδοξία να είναι αυτός που θα κόψει το δρόμο προς τον τίτλο από τον μισητό αντίπαλο. Το ευρηματικό (τουλάχιστον για εμάς) εξώφυλλο από την πιο «in» ίσως τηλεοπτική εκπομπή αυτή τη στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης, Ράδιο-Αρβύλα, συνοδεύεται από μια σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη και μας δίνει απευθείας το κλίμα...



ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ φουντώνει η μάχη του τίτλου με τους «Bigthree» πλέον, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ στην τελική ευθεία και ένα θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα αυτή την αγωνιστική.



ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ η Ρεάλ Μαδρίτης μαζεύει τα συντρίμμια της μετά τον καταστροφικό αποκλεισμό από τη Λυών στο Τσάμπιονς Λιγκ και πάει στο κοντινό Βαγιαδολίδ (45 λεπτά με το τελευταίας τεχνολογίας τρένο) προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έχει μάλλον πιο δύσκολο έργο, απέναντι στην φορμαρισμένη Βαλένθια.



ΚΑΘΗΚΟΝ να σοβαρευτεί και να επανέλθει στις νίκες έχει η Ιντερ, διατηρώντας (ή και αυξάνοντας) τη διαφορά από τους διώκτες της, ενώ στην Μπουντεσλίγκα Σάλκε και Μπάγερν δείχνουν έτοιμες να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα της Λεβερκούζεν που έχει δύσκολο εμπόδιο κόντρα στο Αμβούργο.



ΣΤΗΝ KING BET που κυκλοφορεί θα βρείτε επίσης αφιερώματα στο πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας από τον Μίλτο Ζωγράφο και την Α’ Νορβηγίας από τον Γιάννη Γεωργόπουλο. «Επώνυμες» στήλες, αναλύσεις, προτάσεις και όπως πάντα τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά στοιχεία, ό,τι χρειάζεται ένα παίκτης του στοιχήματος πριν ρίξει το δελτίο του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις