King Bet Τρίτης 9 Μαρτίου 2010

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ευρωπαϊκών Κυπέλλων «χορεύει» το μεσοβδόμαδο κουπόνι, με τη διεξαγωγή αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Τέσσερα ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη γίνονται σήμερα και αύριο, με τα βαριά ονόματα (Ρεάλ, Μπάγερν, Αρσεναλ) να έχουν δύσκολο έργο, ενώ μοναδική… άνετη φαίνεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κουβαλάει τη νίκη της με 3-2 στο «Σαν Σίρο» επί της Μίλαν.





ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ο Παναθηναϊκός μετά το… σκαλπ της Ρόμα, ελπίζει να προσθέσει άλλο ένα στη συλλογή του. Η Σταντάρ Λιέγης δεν φοβίζει τους «πράσινους» (το καταλαβαίνετε και από την… απόδοση του άσου), ωστόσο εδώ που έφτασε η διοργάνωση χρειάζεται σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση για να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά.





ΠΕΡΑ όμως από τα ματς των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, στο κουπόνι υπάρχουν και αγώνες από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, από Γαλλία, Βέλγιο, Τουρκία, Ελβετία, Κύπελλο Αυστρίας και, βέβαια, από το Λιμπερταδόρες που προχωράει με 13 ματς στο κουπόνι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις