King Bet Παρασκευής 26 Μαρτίου 2010


ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ένταση συνεχίζεται η κούρσα στα μεγάλα πρωταθλήματα και όσο πλησιάζουμε προς το φίνις, τόσο αυξάνεται το ενδιαφέρον. Πολλά σπουδαία ματς τούτο το Σ/Κ, με τοπικά ντέρμπι μίσους, με μάχες ανάμεσα σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους και με δύσκολα παιχνίδια για πρωτοπόρους.



ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, με τρεις στροφές να απομένουν για το φινάλε. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και με νίκη ουσιαστικά… καπακώνει τον τίτλο, καθώς στη συνέχεια θα χρειάζεται τρεις βαθμούς σε δύο αγώνες για να ανακηρυχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής. Χαρακτηριστικό της 28ης αγωνιστικής ότι και τα 8 ματς έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά.



ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ περιλαμβάνει η Μπουντεσλίγκα. Μπάγερν εναντίον Στουτγάρδης και Λεβερκούζεν εναντίον Σάλκε, μια βδομάδα πριν από το ντέρμπι κορυφής Σάλκε – Μπάγερν, που πιθανότατα θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή.



ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, οι τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο έχουν σχετικά εύκολο έργο και λογικά θα συνεχίσουν με νίκες, περιμένοντας την άλλη εβδομάδα τη σύγκρουση Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι. Τελικός Λιγκ Καπ στη Γαλλία ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Μπορντό.



ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ το κλάσικο της Μαδρίτης, με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Ατλέτικο, ενώ η Μπαρτσελόνα απειλείται από τη Μαγιόρκα στο «Ονο Εστάντι».



ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, Ρόμα - Ιντερ στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής και αν οι «νερατζούρι» φύγουν αήττητοι, πολύ δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση μέχρι το φινάλε. Τέλος, στην Πορτογαλία η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπράγκα και στην Τουρκία η Γαλατασαράι τη Φενερμπαχτσέ στον… πόλεμο των δύο ηπείρων.

Σχόλια

Ο χρήστης Κουβανός είπε…
Polu wraio kai to blog sas....mpravo!
www.kouva-nos.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις