King Bet Μ. Τρίτης 30 Μαρτίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, μεγάλα παιχνίδια. Οι πρώτες αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ μονοπωλούν το ενδιαφέρον αυτό το τριήμερο. Ο γαλλικός εμφύλιος ανάμεσα στη Λυών και την Μπορντό και η σύγκρουση της Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανοίγουν το χορό, σε δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις.

ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ παίρνουν η Αρσεναλ με την Μπαρτσελόνα και η Ιντερ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει των επαναληπτικών της άλλης εβδομάδας. Τη Μεγάλη Πέμπτη, δυνατές συγκινήσεις θα προσφέρει και το Γιουρόπα Λιγκ, άλλωστε εδώ που έχει φτάσει η διοργάνωση δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και όλες οι ομάδες θέλουν να βρεθούν στον τελικό του Αμβούργου.

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ περιλαμβάνει επίσης εξ αναβολής αγώνες από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, από τα τέσσερα πρωταθλήματα της Σκωτίας, τα πλέι-οφ του Βελγίου, τη Δανία, την Ελβετία, τη Σουηδία, το Κύπελλο Αυστρίας, την Αμερική και, βέβαια, το Λιμπερταδόρες όπου πλέον έχουμε σαφή εικόνα για τη δυναμικότητα των αντιπάλων. Πλήρεις αναλύσεις, με στατιστικά, προτάσεις και παρασκήνιο σε ένα τεύχος 80 σελίδων.

· Η KING BET θα κυκλοφορήσει πάλι τη Μ. Πέμπτη 1 Απριλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις