King Bet Τρίτης 2 Μαρτίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ και μέχρι τις 11 Ιουνίου θ’ αρχίσουμε να μετράμε μέχρι το 100. Τόσες μέρες απομένουν για να ξεκινήσει η γιορτή του ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Στα πλαίσια, λοιπόν, της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων, διεξάγονται πολλά φιλικά ματς, μερικά εκ των οποίων πολύ σημαντικά, όπως το Γερμανία – Αργεντινή και το Γαλλία – Ισπανία. Οσο για τη δική μας ομάδα, η αναμέτρηση με τη Σενεγάλη στον Βόλο σηματοδοτεί την έναρξη των φιλικών αναμετρήσεων.



ΤΟ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΟ κουπόνι απαρτίζεται κυρίως από τα φιλικά ματς, συν διάφορα εξ αναβολής παιχνίδια από Αγγλία και Σκωτία, πλήρες πρόγραμμα στην Αργεντινή, ένα ματς από τη Β’ Γαλλίας, αλλά και αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων, με την Εθνική Ελλάδος να βρίσκει μπροστά της την Αγγλία στο Ντονκάστερ, σε ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση στα τελικά.



ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι στο φύλλο της Παρασκευής θα δημοσιευθούν τα ονόματα των τυχερών αναγνωστών που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο στις 20 Μαρτίου και θα παρακολουθήσουν από VIP σουίτα τον αγώνα Αρσεναλ – Γουέστ Χαμ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις