King Bet Τρίτης 23 Μαρτίου 2010

ΚΟΥΠΟΝΙ Σαββατοκύριακου θυμίζει το μεσοβδόμαδο. Με πλήρεις αγωνιστικές σε Α’ και Β’ Ιταλίας, Α’ Ισπανίας, Τσάμπιονσιπ, Αυστρία, Ελβετία, Σκωτία, Δανία, με πολλά εξ αναβολής παιχνίδια από την Αγγλία (συν ένα ματς Κυπέλλου), με Κύπελλο Ελλάδος, Γερμανίας, Ολλανδίας, Βελγίου, Τουρκίας, Πορτογαλίας, Γαλλίας, με Λιμπερταδόρες και με την έναρξη του αμερικανικού πρωταθλήματος.



ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, Καβάλα και Αρης συγκρούονται για το πρώτο εισιτήριο στον μεγάλο τελικό, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς έχουν το προβάδισμα μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, ενώ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο ένα σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς.



ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ στο Γκελζενκίρχεν, με τη Σάλκε να υποδέχεται την Μπάγερν, τις δύο ομάδες δηλαδή που αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους και για τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα.



ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ, η Ιντερ έχει θεωρητικά εύκολο έργο (με Λιβόρνο) και ευελπιστεί σε στραβοπατήματα της Μίλαν (παίζει στην Πάρμα) και της Ρόμα (στην Μπολόνια) για να ξεφύγει περισσότερο, ωστόσο το μεγάλο ματς είναι αυτό ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους.



· ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ η Ρεάλ πηγαίνει στο γειτονικό Χετάφε και η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Οσασούνα, στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με την Εβερτον και η Τσέλσι έχει την ευκαιρία να περάσει δεύτερη, νικώντας την καταδικασμένη Πόρτσμουθ, ενώ σε όλα τα ματς Κυπέλλων το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, καθώς φτάνουμε στο φινάλε αυτών των διοργανώσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις