King Bet Παρασκευής 19 Μαρτίου 2010


ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ περιγράφει ο τίτλος της KING BET: «Αλλαγή σκηνικού». Η μάχη του φετινού πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να παραδώσει τα σκήπτρα στον Παναθηναϊκό. Εκτός αν… Εκτός αν οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν νικηφόρα από το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι των «αιωνίων» και δώσουν νέο ενδιαφέρον στην κούρσα της κορυφής, καθώς παραμονεύει και ο ΠΑΟΚ, που την ίδια ώρα συγκρούεται με την ΑΕΚ.



ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ υπάρχουν άλλα 6 ματς με τεράστιο ενδιαφέρον, που θα καθορίσουν τις εξελίξεις στο κυνήγι των θέσεων για τα πλέι-οφ, αλλά και στη μάχη της επιβίωσης. Για τις ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό θα βρείτε έξτρα θέμα από τον Πάνο Κραψίτη.



ΝΤΕΡΜΠΙ, όμως, δεν έχουμε μόνο στη χώρα μας. Στην Αγγλία, Μάντσεστερ Γ. και Λίβερπουλ αναμετρώνται στο «Ολντ Τράφορντ» με διαφορετικά κίνητρα, καθώς οι μεν γηπεδούχοι παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου, οι δε φιλοξενούμενοι για την είσοδό τους στην τετράδα. Λεπτομέρειες γι’ αυτό το ματς, μαζί με πολλά στατιστικά στοιχεία, έχει ο Γιώργος Δήμητσας.



ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ όπου δεσπόζει ο αγώνας Αμβούργο – Σάλκε (για τα… κόλπα του Μάγκατ μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο του Γιώργου Βαβρίτσα), ενώ σε Ιταλία (Παλέρμο – Ιντερ), Γαλλία (Μαρσέιγ – Λυών) και Ολλανδία (Αϊντχόφεν – Τβέντε) διεξάγονται σπουδαία ματς με τεράστιο ενδιαφέρον.



ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, τα πάντα σταματάνε το απόγευμα της Κυριακής, καθώς Μπόκα και Ρίβερ αναμετρόνται σε ένα superclasico, που μπορεί να μην κρίνει τον τίτλο, αλλά παραμένει το νούμερο ένα αθλητικό γεγονός της χώρας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις