King Bet Παρασκευής 5 Μαρτίου 2010


Η «ΑΝΑΣΑ» που πήραν οι ποδοσφαιριστές (πλην των διεθνών) μεσοβδόμαδα, τους έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ανασυνταχθούν ενόψει της τελικής ευθείας των πρωταθλημάτων. Ενα πολύ… γεμάτο τετραήμερο, όμως, περιμένει και τους παίκτες του Στοιχήματος, αφού ξεκινά η Ιρλανδία, επαναρχίζει –μετά τη χειμερινή διακοπή- η Δανία, ενώ σε Σουηδία και Νορβηγία διεξάγονται τα Σούπερ Καπ, ως πρόγευμα για την έναρξη της σεζόν την ερχόμενη εβδομάδα.


ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ενδιαφέρον συγκεντρώνει το Καμπιονάτο, που πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό αν η Ιντερ θα… συνεχίσει μόνη της στην κούρσα για τον τίτλο ή αν η Μίλαν (περισσότερο) ή η Ρόμα (λιγότερο) έχουν το κουράγιο να την κυνηγήσουν.


ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, από τους τρεις υποψήφιους για να κόψουν πρώτοι το νήμα, μόνο ο Ολυμπιακός έχει εκτός έδρας υποχρέωση, αντιμετωπίζοντας τον αναγεννημένο Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Αντίθετα, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχετικά εύκολες εντός έδρας υποχρεώσεις με Λεβαδειακό και Πανθρακικό αντίστοιχα. Ωστόσο, σημαντικά ματς διεξάγονται για τη μάχη των πλέι-οφ και την παραμονή στην κατηγορία. Στην Αγγλία, υπάρχουν μόνο 5 αναμετρήσεις για την Πρέμιερ Λιγκ και άλλες 4 για το Κύπελλο, στη Γερμανία η Μπάγερν δοκιμάζεται στις όχθες του Ρήνου με την Κολωνία, ενώ η Λεβερκούζεν πάει στη Βαυαρία για να αντιμετωπίσει τη Νυρεμβέργη.



ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ για όλα τα ματς, με αφιερώματα σε Ιρλανδία και Δανία από Θοδωρή Χαρόπουλο και Μίλτο Ζωγράφο αντίστοιχα, και ακόμα στατιστικά και παρασκήνιο, σε ένα πλούσιο τεύχος 104 σελίδων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις