KING ΒΕΤ Παρασκευής 12 Noεμβρίου

ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ενδιαφέρον συνεχίζεται η μάχη στα πρωταθλήματα, σε μια εποχή που συνηθίζεται να λέμε ότι είναι η πιο κρίσιμη της περιόδου, καθώς οι ομάδες έχουν παρουσιάσει σαφή δείγματα γραφής και πλέον γνωρίζουν μέχρι πού φτάνουν οι φιλοδοξίες τους. Για ακόμη ένα κουπόνι δεν λείπουν τα μεγάλα ντέρμπι.

Ξεκίνημα από τη σύγκρουση των δύο «δικεφάλων», του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ένα ζευγάρι που έχει προσφέρει συγκλονιστικά ματς στο πρόσφατο παρελθόν. Και τούτη η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις (Σάββατο και Δευτέρα), λόγω του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η 12η αγωνιστική περιλαμβάνει τρία σπουδαία παιχνίδια. Αύριο, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Ρόμα, ενώ την Κυριακή η Λάτσιο φιλοξενεί τη Νάπολι και το πρόγραμμα κλείνει με το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στην Ιντερ και τη Μίλαν. Στην Αγγλία, οι τρεις ομάδες του big-four (Μάντσεστερ Γ., Λίβερπουλ και Αρσεναλ) αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα σε Αστον Βίλα, Στόουκ και Εβερτον αντίστοιχα, ενώ η Τσέλσι περιμένει τη Σάντερλαντ.

Στη Γερμανία, απόψε η Ντόρτμουντ υποδέχεται το πάντα επικίνδυνο Αμβούργο, ενώ από το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ματς Βόλφσμπουργκ – Σάλκε (με κεντρικό πρόσωπο τον Μάγκατ) και το βαυαρικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Νυρεμβέργη. Εύκολες σχετικά αποστολές για τις κορυφαίες ομάδες στη Γαλλία, κόντρα στον… κακό της δαίμονα, τη Βιγιαρεάλ, η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, σύγκρουση με… παρελθόν στην Ολλανδία (Αλκμααρ – Αγιαξ), τοπική μάχη στην Πορτογαλία απόψε (Νασιονάλ – Μαρίτιμο), ενώ στην Τουρκία η δεύτερη της βαθμολογίας Μπούρσασπορ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ.

ΠΛΗΡΕΙΣ αναλύσεις, προτάσεις, στατιστικά, παρασκήνιο και ειδικά στοιχήματα θα βρείτε στην King Bet της Παρασκευής!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις