KING ΒΕΤ Τρίτης 16 Νοεμβρίου

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κάπου κάπου να παίρνουμε καμιά ανάσα. Να κάνουμε ταμείο, να δούμε πώς κυλάει η (στοιχηματική) σεζόν, να βγάζουμε συμπεράσματα και να γινόμαστε πιο προσεκτικοί. Αυτή η βδομάδα προσφέρεται για ανασύνταξη δυνάμεων, λόγω του χαμηλού αριθμού αγώνων στο μεσοβδόμαδο κουπόνι. Ωστόσο, ούτε τώρα λείπουν τα μεγάλα ματς. Ενα από αυτά μάλιστα δεν είναι απλά μεγάλο. Είναι τεράστιο. Στο βιβλίο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου καταγράφονται πολλά ντέρμπι. Το Ρίβερ – Μπόκα όμως είναι πρώτο στη λίστα. Απόψε, λοιπόν, οι δύο «αιώνιοι» εχθροί της Αργεντινής συγκρούονται στο «Μονουμεντάλ» και καλό είναι να μάθετε ορισμένα στοιχεία για το ματς αυτό στο αφιέρωμα που υπογράφει ο Βαγγέλης Λυκάκης στις σελίδες 28-29.


Αυτή η εβδομάδα όμως έχει και κάποια σπουδαία φιλικά Εθνικών ομάδων. Πέρα από την αναμέτρηση της Εθνικής μας στη Βιέννη με τους Αυστριακούς, θα τεθούν αντιμέτωπες η Αργεντινή με τη Βραζιλία στο Κατάρ, η Αγγλία με τη Γαλλία, η Πορτογαλία με την Ισπανία, η Σουηδία με τη Γερμανία, η Ολλανδία με την Τουρκία και δίνεται η ευκαιρία στους προπονητές να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων τους.

Στην Αγγλία υπάρχουν οι επαναληπτικοί για τον α’ γύρο του Κυπέλλου, στο Μεξικό ξεκινάνε τα πλέι-οφ, το Σουνταμερικάνα έχει φτάσει στην ημιτελική φάση, ενώ στο κουπόνι θα βρείτε και αγώνες από το Κύπελλο Ιαπωνίας, το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και τα προκριματικά του Euro 2012. Πλήρης ενημέρωση για όλα τα ματς, με πίνακες, στατιστικά και προτάσεις στην Κing Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις