KING ΒΕΤ Τρίτης 9 Νοεμβρίου


ΟΙ ΦΙΛΟΙ της Σίτι λένε ότι στην πόλη τους υπάρχει μόνο μία ομάδα. Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ λένε ότι τα τρόπαια των δύο ομάδων μιλάνε από μόνα τους. Οποιοι κι αν έχουν δίκιο, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο σύλλογοι, το ντέρμπι του Μάντσεστερ προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον στο Νησί και οι παλιότεροι θα θυμούνται ορισμένες ξεχωριστές ιστορίες από την κόντρα των δύο ομάδων. Οι νεότεροι έχουν την ευκαιρία να τις μάθουν στο θέμα που υπογράφει ο Γιώργος Δήμητσας (σελ. 20). Εκτός από το μεγάλο ντέρμπι, στην εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν κι άλλα σημαντικά παιχνίδια, όπως η αναμέτρηση της αναγεννημένης Λίβερπουλ με τη Γουίγκαν εκτός έδρας και η αποστολή της Αρσεναλ στο «Μολινό» απέναντι στη Γουλβς, ενώ η πρωτοπόρος Τσέλσι υποδέχεται τη γειτόνισσά της Φούλαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».



 

ΠΛΗΡΗ αγωνιστική όμως έχουν και οι Ιταλοί. Τέσσερις μέρες πριν από τη μεταξύ τους σύγκρουση, Ιντερ και η Μίλαν έχουν δύσκολες υποχρεώσεις απέναντι σε Λέτσε (εκτός) και Παλέρμο (εντός), αντίστοιχα. Σπουδαίο ματς και στη Ρώμη (Ρόμα – Φιορεντίνα), ενώ η Λάτσιο παίζει στην Τσεζένα και η Γιουβέντους στην Μπρέσια. Το τριήμερο επίσης υπάρχει φουλ δράση σε Τσάμπιονσιπ, Πρέμιερ Σκωτίας, Β’ Ιταλίας, ενώ βρίσκουμε αγώνες Κυπέλλων σε Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Τουρκία, Πορτογαλία, Αυστρία, Δανία και Λιγκ Καπ Γαλλίας.


ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ που κυκλοφορεί σήμερα έχει αλλαγές σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Ο ΟΠΑΠ συμπεριλαμβάνει πλέον δύο νέες κατηγορίες, το Goal και το No Goal, δύο στοιχήματα για τα οποία το παικτικό κοινό δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η ένδειξη Goal σημαίνει «να σκοράρουν και οι δύο ομάδες», ενώ η κατηγορία No Goal «να σκοράρει μόνο η μία ή καμία ομάδα».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις