KING ΒΕΤ Παρασκευής 26 Noεμβρίου


ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ οι δύο κορυφαίες ομάδες αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση συγκεντρώνει τα βλέμματα όλης της υφηλίου και είναι χαρακτηριστικό ότι τον δευτεριάτικο αγώνα θα μεταδώσουν περισσότερα από 250 τηλεοπτικά δίκτυα στον κόσμο. Εφτασε λοιπόν η ώρα για το clasico. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ το βράδυ της Δευτέρας, σε μια αναμέτρηση που κόβει την ανάσα. Από τη μια ο Μέσι και από την άλλη ο Ρονάλντο. Από τη μια οι Τσάβι, Ινιέστα και από την άλλη οι Οζίλ, Κεντίρα. Αλλά, πάνω από όλα τα αστέρια που θα πατήσουν το πόδι τους στο χορτάρι του «Καμπ Νόου», το κεντρικό πρόσωπο αυτού του αγώνα θα βρίσκεται στον πάγκο των φιλοξενουμένων. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ανοίξει… παρτίδες με τους πρώην εργοδότες του και κάθε επίσκεψή του σ’ αυτό τον ποδοσφαιρικό ναό κρύβει και μια έκπληξη.
Εξάλλου, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πέρσι στέρησε από την Μπάρτσα τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Μπερναμπέου», παίρνοντας αυτός την πρόκριση με την Ιντερ. Εξίσου υπερήφανος μπορεί να νιώθει για το ότι ο Μέσι δεν έχει σκοράρει ποτέ απέναντί του. Για όλα αυτά, μαζί με στατιστικά από το παρελθόν των δύο «αιωνίων» και πολλά χρήσιμα στοιχεία από το παρόν και το παρελθόν μπορείτε να διαβάσετε το δισέλιδο αφιέρωμα που επιμελήθηκε ο Γιώργος Χαϊκάλης (σελ. 68-69).

ΝΤΕΡΜΠΙ δεν έχουν μόνο οι Ισπανοί. Μπορεί να μην έχει την αίγλη του clasico, αλλά η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, άλλωστε οι δύο ομάδες έχουν προσφέρει συναρπαστικό θέαμα σε μεταξύ τους αγώνες και το αποτέλεσμά του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της κορυφής στη Σούπερ Λίγκα. Σπουδαία ματς, όμως, υπάρχουν και σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα, σε ένα κουπόνι με πολλές επιλογές, για το οποίο θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε στις 112 σελίδες της King Bet της Παρασκευής. Καλή επιτυχία και ραντεβού την Τρίτη με την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις