KING ΒΕΤ Τρίτης 2 Νοεμβρίου

ΕΙΝΑΙ η πιο κρίσιμη αγωνιστική στη φάση των ομίλων. Είναι η αγωνιστική όπου ξεκαθαρίζει το τοπίο και δείχνει ποιες ομάδες θα παραμείνουν ζωντανές στη μάχη της πρόκρισης και ποιες θα μείνουν πίσω… Η 4η στροφή λοιπόν σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς αναμετρώνται τα ζευγάρια που μονομάχησαν πριν από 15 μέρες, αλλά αυτή τη φορά σε αντίθετη έδρα. Και, βέβαια, τα ελληνικά βλέμματα στρέφονται στη σύγκρουση του Παναθηναϊκού με τη Ρουμπίν στο Καζάν, εκεί όπου η ομάδα του Νιόπλια καλείται να πετύχει την πρώτη νίκη της, μπαίνοντας στο κόλπο της πρόκρισης. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αφαιρεί από τους «πράσινους» το δικαίωμα να διεκδικήσουν τη 2η θέση, καθώς θα πρέπει στη συνέχεια να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και να νικήσουν στην Κοπεγχάγη την τελευταία αγωνιστική, συνδυασμός που δεν είναι δα και ο πλέον εύκολος…



Η ΤΡΙΠΛΗ ελληνική εκπροσώπηση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ξεκινά με τη δύσκολη αποστολή του Αρη στο Λεβερκούζεν, απέναντι στην Μπάγερ. Στόχος της ομάδας του Κούπερ ο ένας βαθμός που θα της δώσει προβάδισμα για μία εκ των δύο πρώτων θέσεων, άλλωστε έτσι όπως κυλάει ο όμιλος, τα πάντα θα κριθούν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Ρόζενμποργκ. Μεγάλο ματς στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Με νίκη ο «δικέφαλος» παίρνει κεφάλι στον όμιλο και ουσιαστικά κάνει το μεγάλο βήμα για την είσοδό του στην επόμενη φάση, ενώ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ φιλοξενεί την Αντερλεχτ στη «ρεβάνς» της βαριάς ήττα με 3-0 στις Βρυξέλλες. Για την «Ενωση», η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης και να παίξει τα ρέστα της στα δύο εναπομείναντα ματς με Χάιντουκ εκτός και Ζενίτ εντός.

ΠΛΗΡΕΙΣ αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, τις επιδόσεις των διαιτητών, την προϊστορία και χρήσιμα στοιχεία θα βρείτε στις επόμενες σελίδες, ενώ στο www.kingbet.gr θα υπάρχουν όλα τα τελευταία νέα των αντιπάλων. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις