KING ΒΕΤ Τρίτης 30 Νοεμβρίου

ΑΛΛΗ μία εβδομάδα με ευρωπαϊκά ματς άνοιξε χτες, καθώς το Γιουρόπα Λιγκ επιστρέφει σε δράση για τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων. Ανάμεσά τους και τα τρία ματς των εκπροσώπων μας, που θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες πρόκρισης στους «32». Αύριο Τετάρτη, ο Αρης και η ΑΕΚ έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές, μάλιστα για τους Θεσσαλονικείς ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται καθώς αντιμετωπίζουν την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν».




Στόχος του Κούπερ και των παικτών του να εξαντλήσουν όποιες ελπίδες τούς αναλογούν για κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου, ενώ οδηγός στην προσπάθειά τους θα είναι η εκπληκτική εμφάνιση και η νίκη που είχαν πετύχει στο αντίστοιχο ματς με τους «ροχιμπλάνκος» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ΑΕΚ πάει στο Σπλιτ με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και γνωρίζει ότι της δίνεται μοναδική ευκαιρία να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς απέναντί της θα βρεθεί η ασθενέστερη ομάδα του ομίλου. Με νίκη η «Ενωση» κάνει το μεγάλο βήμα για είσοδό της στους «32», αφού στο φινάλε υποδέχεται τη Ζενίτ που ήδη έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Τη σκυτάλη παίρνει την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ, με αποκλειστικό στόχο τους 3 βαθμούς που θα τον φέρουν αγκαλιά με την πρόκριση. Σύμμαχος του «δικεφάλου» θα είναι οι οπαδοί του που θα κατακλύσουν την Τούμπα, αλλά και η δίψα για διάκριση, άλλωστε η φετινή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη κρίνεται πέρα ως πέρα αξιόλογη. Και ας μην ξεχνάμε ότι πριν από έναν μήνα περίπου «γονάτισε» τη Βιγιαρεάλ.

ΣΤΟ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΟ κουπόνι υπάρχουν επίσης αγώνες από το Λιγκ Καπ της Αγγλίας (μεταξύ αυτών και το μεγάλο ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ), το Λιγκ Τρόφι, τη Β’ Αγγλίας, την Κόνφερενς, την Α’ Γαλλίας, το Κύπελλο Ιταλίας, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, το Μεξικό, αλλά και ο πρώτος τελικός στο Σουνταμερικάνα ανάμεσα στην Γκοϊάς και την Ιντεπεντιέντε.

Αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, πίνακες και παρασκήνιο θα βρείτε στην King Bet που κυκλοφορεί. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων μπορείτε να ενημερώνεστε με ένα κλικ στο www.kingbet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις