KING ΒΕΤ Τρίτης 23 Νοεμβρίου

ΠΕΡΑ ΑΠΟ βαθμολογίες και σενάρια, η επίσκεψη της κορυφαίας –κατά πολλούς- ομάδας του Κόσμου στη χώρα μας είναι ένα μεγάλο γεγονός. Οπως γεγονός είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει στο ΟΑΚΑ να επαληθεύσει την ιστορία του αδύναμου Δαβίδ που νίκησε τον παντοδύναμο Γολιάθ. Κάπως έτσι μοιάζει ο αγώνας των «πρασίνων» με την Μπαρτσελόνα. Αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο έχουν συμβεί πολλές εκπλήξεις, ουδείς μπορεί να αφαιρέσει από τους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα (στο ντεμπούτο του Πορτογάλου) το δικαίωμα να ελπίζουν. Την Τετάρτη, λοιπόν, το βράδυ θα ξέρουμε αν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να παλεύει για τη 2η ή την 3η θέση του ομίλου του ή θα αποχαιρετήσει από τον Νοέμβριο το ευρωπαϊκό ταξίδι του.

Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ του Τσάμπιονς Λιγκ κυριαρχεί στο κουπόνι του τριημέρου, καθώς περιλαμβάνει κρίσιμα ματς σε όλους τους ομίλους και θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο σχετικά με τις ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση τη νέα χρονιά. Επίσης, στο κουπόνι υπάρχει και πλήρης δράση σε δύο κατηγορίες της Αγγλίας (Α’, Β’), εξ αναβολής αγώνες από την Κόνφερενς, την Αυστρία, την Ολλανδία, αναμετρήσεις από το Κύπελλο Ιταλίας, τα πλέι οφ του Μεξικού και τους ημιτελικούς του Σουνταμερικάνα.

Αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, πίνακες και παρασκήνιο θα βρείτε στην King Bet που κυκλοφορεί. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

* Τα πρακτορεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή, στο πρώτο… απεργιακό κύμα των πρακτόρων. Ακολουθεί και δεύτερο, την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις