KING ΒΕΤ Παρασκευής 5 Noεμβρίου

Η ΔΡΑΣΗ συνεχίζεται στα μεγάλα πρωταθλήματα και στο κουπόνι του τετραημέρου που έχουμε μπροστά μας υπάρχουν σπουδαία ντέρμπι, από τα αποτελέσματα των οποίων δεν κρίνεται μόνο η βαθμολογία, αλλά και το γόητρο. Κορυφαίο όλων, το Λάτσιο – Ρόμα, στη σύγκρουση των δύο «αιώνιων εχθρών» της Ρώμης, για το οποίο θα βρείτε αφιέρωμα. Αντίστοιχο αφιέρωμα θα βρείτε και για το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο, με ένα πολύ σημαντικό στατιστικό στοιχείο που αφορά τα γκολ στο ζευγάρι αυτό.


ΜΕΓΑΛΟ ματς και στη Γαλλία, μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μαρσέιγ, ένας αγώνας που κάθε χρόνο κινητοποιεί όλη την αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας. Μάχη στην Πορτογαλία ανάμεσα στην αήττητη Πόρτο και την πρωταθλήτρια Μπενφίκα, ενώ στην Αγγλία τα βλέμματα στρέφονται στο «Ανφιλντ», όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται




την πρωτοπόρο Τσέλσι. Σούπερ κόντρες σε Βέλγιο (Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ), Βραζιλία (Σάο Πάολο – Κορίνθιανς), Σκωτία (Χιμπέρνιαν – Χαρτς), Τουρκία (Τραμπζονσπόρ – Γαλατασαράι), Τσάμπιονσιπ (Κάρντιφ – Σουόνσι), ενώ στη δική μας Σούπερ Λίγκα τα ματς θα διεξαχθούν Σάββατο και Δευτέρα λόγω των εκλογών, με τους αγώνες Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και Καβάλα – ΠΑΟΚ να προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ολα τα στοιχεία που χρειάζεστε, με αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, πίνακες και παρασκήνιο στην King Bet που κυκλοφορεί.



ΑΠΕΡΓΙΑ έχει εξαγγείλει η ΠΟΕΠΠΠ και, όπως θα διαπιστώσετε από τις ανακοινώσεις των Σωματείων που δημοσιεύουμε, η απόφαση έχει βρει ανταπόκριση από το σύνολο των πρακτόρων όλης της χώρας। Τα πρακτορεία λοιπόν θα είναι κλειστά σήμερα Παρασκευή, ενώ το υλικό στους πράκτορες θα διανεμηθεί από τους κεντρικούς αύριο Σάββατο το πρωί.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις