KING ΒΕΤ Παρασκευής 19 Noεμβρίου

ΕΝΑ ιδιαίτερα ελκυστικό κουπόνι έχουμε μπροστά μας αυτό το τετραήμερο. Ελκυστικό γιατί περιλαμβάνει αρκετά μεγάλα ματς, αλλά και αγώνες με ξεκάθαρα φαβορί, που αν επαληθευτούν θα στείλουν πολύ κόσμο στο ταμείο. Κορυφαίο ζευγάρι το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Λίγο τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, λίγο η πρόσφατη παράδοση του «δικέφαλου», που πέρσι πέτυχε δύο νίκες στο Φάληρο (σε κανονική διάρκεια και πλέι-οφ) δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς αυτό, σε μια αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα όπου η έδρα έχει τον πρώτο λόγο.


ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, με την Αρσεναλ και υποδέχεται την Τότεναμ. Η αποδεκατισμένη Τσέλσι έχει δύσκολο έργο στο Μπέρμιγχαμ, ενώ Μάντσεστερ Γ. και Λίβερπουλ αγωνίζονται εντός έδρας με κατώτερους αντιπάλους και λογικά θα φτάσουν στην επικράτηση. Σπουδαίο ματς στη Γερμανία μεταξύ της Λεβερκούζεν και της Μπάγερν, σε μια από τις τελευταίες ίσως απόπειρες των Βαυαρών να προσεγγίσουν την κορυφή, η Ντόρτμουντ πηγαίνει στο Φράιμπουργκ, ενώ στην κόντρα των απογοητευμένων η Σάλκε φιλοξενεί τη Βέρντερ. Στην Ιταλία, η Λάτσιο κοντράρεται με την Πάρμα, η Ιντερ στη Βερόνα με την Κιέβο, η Γιουβέντους στη Γένοβα με την Τζένοα και μόνο η πρωτοπόρος Μίλαν με την εντυπωσιακή Νάπολι αγωνίζονται εντός έδρας από τις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, άπαντες περιμένουν το κλάσικο της επόμενης Δευτέρας. Μέχρι τότε, η Μπάρτσα θα πρέπει να περάσει αλώβητη από την Αλμερία και η Ρεάλ να επιβληθεί της Μπιλμπάο, ώστε να πάνε με το καλύτερο δυνατό ηθικό στο μεταξύ τους ντέρμπι. Δύο μεγάλα ματς στην Ολλανδία, Αγιαξ εναντίον Αϊντχόφεν και Τβέντε εναντίον Αλκμααρ, σημαντικά ματς σε Γαλλία, Βέλγιο και Τουρκία, ενώ στη Βραζιλία απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν και τα πάντα είναι ανοιχτά. Πλήρης ενημέρωση για όλα τους αγώνες του κουπονιού, με προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, πλούσια στατιστικά και παρασκήνιο στην King Bet της Παρασκευής. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού πάλι την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις