KING ΒΕΤ Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου

Η ΓΙΟΡΤΗ του ποδοσφαίρου ξεκινά. Με καλεσμένες 80 ομάδες από την Ευρώπη και παρουσία εκατομμυρίων θεατών σε όλη την υφήλιο, ανοίγει απόψε η αυλαία των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Και μέχρι τις αρχές του ερχόμενου Μαΐου όταν θα διεξαχθούν οι δύο τελικοί, η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο.
ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ για κόκκινο, είναι η μέρα του Ολυμπιακού. Που κάνει ποδαρικό στη σεζόν, καθώς αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του και ήδη έχουν γραφτεί πολλά για το μειονέκτημα που έχει απέναντι στην αντίπαλό του, τη Μαρσέιγ. Και, όπως λέει, ο Κώστας Νικολακόπουλος στη σελίδα… 13, σαν πολλά 13άρια έχουν μαζευτεί για το αποψινό ματς. Διαβάστε και θα καταλάβετε.
ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ από τα αποτελέσματα, καλό είναι να γνωρίζετε τις επιδόσεις των συλλόγων στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Ο Κοσμάς Παπαϊωάννου έχει το σχετικό θέμα (με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα) στη σελίδα 15.

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ την πρώτη ανάσα από τους αγώνες του διημέρου έρχεται το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. Κι εκεί υπάρχουν σημαντικοί αγώνες, κάποιοι μάλιστα εξαιρετικά αμφίρροποι. Ανάμεσά τους οι προσπάθειες των άλλων δύο ελληνικών ομάδων για διάκριση. Πρώτα ο ΠΑΟΚ που περιμένει στην Τούμπα την Τότεναμ και μετά η ΑΕΚ, που φιλοξενείται στις Βρυξέλλες από την Αντερλεχτ.

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ όμως, πέρα από ευρωπαϊκά Κύπελλα, περιλαμβάνει και άλλα παιχνίδια. Ενα εξ αναβολής από τη Σούπερ Λίγκα (Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης), δύο από το Λιγκ Καπ Αγγλίας, δέκα από την Α’ Αγγλίας και πλήρη αγωνιστική στη Β’ κατηγορία, συν κάποια άλλα σε Κόνφερενς, Σουηδία, Νορβηγία, Βραζιλία, Αμερική, Μεξικό, Ιαπωνία και Σουνταμερικάνα.

Μελετήστε προσεκτικά τους αγώνες μέσα από την King Bet της Τρίτης και καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις