KING ΒΕΤ Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου

ΜΕΤΑ τον… καταιγισμό με 143 αγώνες μεσοβδόμαδα, μην περιμένετε να πάρετε… ανάσα. Ακολουθεί ένα ακόμα πλούσιο κουπόνι, με αναμετρήσεις από 35 διαφορετικά πρωταθλήματα, συν έναν τελικό Κυπέλλου (στη Φινλανδία). Πάμε να βάλουμε λοιπόν μια σειρά.

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ Λιγκ απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι (μην ανησυχείτε, ο Οκτώβριος έχει τα… πάντα), ωστόσο υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια, όπως το Μάντσεστερ Σίτι – Εβερτον με το οποίο ανοίγει η 6η αγωνιστική, αλλά και το Στόουκ – Μάντσεστερ Γ. Από τις υπόλοιπες δυνατές ομάδες, Αρσεναλ και Λίβερπουλ παίζουν εντός και θα πάρουν ποντάρισμα, ενώ η Τότεναμ δοκιμάζεται από τη Γουίγκαν εκτός έδρας.


ΔΥΟ ΣΚΛΗΡΕΣ μάχες προμηνύονται στην Μπουντεσλίγκα, με κεντρικά πρόσωπα τους προπονητές. Τον Γιούργκεν Κλοπ της Ντόρτμουντ που ψάχνει ανάκαμψη απέναντι στο δημιούργημά του, τη Μάιντζ, και τον Γιουπ Χάινκες της Μπάγερν, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τη Λεβερκούζεν. Για τους Βαυαρούς και τα ρεκόρ τους μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο του Νίκου Πασβάντη στη σελίδα 33.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ αποστολές για Ιντερ και Γιουβέντους στην Ιταλία (με Μπολόνια και Κατάνια, αντίστοιχα), Μπαρτσελόνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία, Λυών – Μπορντό στη Γαλλία, Αγιαξ – Τβέντε στην Ολλανδία, Πόρτο – Μπενφίκα στην Πορτογαλία, σε ένα έντονο στοιχηματικό τετραήμερο, με τεράστιο ενδιαφέρον. Μήπως ξεχάσαμε κάτι; Α, το ελληνικό πρωτάθλημα. Φτάσαμε στην 4η αγωνιστική και να το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. ΠΑΟΚ – ΑΕΚ συγκρούονται την Κυριακή στην Τούμπα.

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για όλους τους αγώνες εντός και εκτός κουπονιού, στατιστικά, πίνακες και προτάσεις θα βρείτε στην King Bet πoυ κυκλοφορεί.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις