KING ΒΕΤ Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου

ΜΕΤΑ την ηρεμία των προηγούμενων ημερών, όπου μόνο οι διεθνείς ποδοσφαιριστές βγήκαν για… δουλειά, έρχεται η… καταιγίδα. Ολα τα πρωταθλήματα μπαίνουν λοιπόν σε δράση, καθώς η Ιταλία και η Τουρκία που βρίσκονταν ακόμα σε διακοπές (για διαφορετικούς λόγους), ξεκινάνε τούτο το τριήμερο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, τα είχαμε πει και πριν από δύο εβδομάδες όταν ήταν να διεξαχθεί η 1η αγωνιστική, αλλά η απεργία των ποδοσφαιριστών δεν το επέτρεψε. Εκτοτε, μεσολάβησαν αρκετά, κυρίως σε μεταγραφικό επίπεδο, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στις αναλύσεις της Serie A, όπως βέβαια και ρεπορτάζ, προτάσεις για τους 10 αγώνες.
Αλλά αν θέλετε να γνωρίζετε τις επιδόσεις των ομάδων στο πρώτο ματς της σεζόν, δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στη σελίδα 13 (στο DNA του Στοιχήματος), όπου θα δείτε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ το πρωτάθλημα ξεκινά, ωστόσο εκκρεμούν ακόμα οι δικαστικές μάχες και η τύχη της Φενερμπαχτσέ, που πιθανότατα θα υποβιβαστεί μεσούσης της περιόδου. Ο Νίκος Μποζιονέλος έχει το σχετικό ρεπορτάζ, μαζί με το νέο σύστημα διεξαγωγής. Οσο για το αφιέρωμα στις 18 ομάδες της τουρκικής Σούπερ Λίγκας, στο http://www.kingbet.gr/ θα το βρείτε εύκολα.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά μετά την… παύση λόγω των Εθνικών ομάδων. Εστω και μετ’ εμποδίων, στην Ελλάδα διανύουμε τη 2η αγωνιστική, στην Πρέμιερ Λιγκ την 4η, στη Γερμανία την 5η, στην Ισπανία τη 2η, στη Γαλλία την 5η και πάει λέγοντας.

Στο σημερινό φύλλο θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να μελετήσετε και να παίξετε σωστά, αλλά και πολλές επιλογές από τα πρωταθλήματα που βρίσκονται εκτός κουπονιού (όπως Β’ Σουηδίας, Β’ Νορβηγίας, Β’ Βραζιλίας), τα οποία μας κράτησαν συντροφιά όλο το καλοκαίρι.

Καλή επιτυχία και ραντεβού την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις