KING ΒΕΤ Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου

ΤΗΝ ΩΡΑ που η δικαστική έρευνα για τους στημένους αγώνες συνεχίζεται, την ώρα που οι καταγγελίες για δωροδοκίες και πλαστογραφίες δεν έχουν τέλος, την ώρα που οπαδοί δίνουν ραντεβού θανάτου, κάποιοι συμπατριώτες μας (ανάμεσά τους και ένας Πορτογάλος) τιμούν και με το παραπάνω τα εθνικά μας χρώματα. Την Παρασκευή, κόντρα σε έναν αντίπαλο (Ισραήλ) που ουσιαστικά έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση, κόντρα στις συνθήκες (αφόρητη ζέστη και υγρασία) που διεξήχθη ο αγώνας και κόντρα στα προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια του 90λεπτου (τραυματισμοί) πέτυχαν ένα ιστορικό διπλό, που τους φέρνει μια ανάσα από τα τελικά του EURO 2012. Κι αν τώρα περάσουν με νίκη από τη Λετονία, ε, τότε καλό είναι να ετοιμάζουν από τώρα τις βαλίτσες για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το ερχόμενο καλοκαίρι.


ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ η αποστολή είναι δύσκολη. Και γίνεται ακόμα δυσκολότερη από τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Κατσουράνη, Τοροσίδη και στους τραυματίες Καφέ, Νίνη. Ωστόσο, η πίστη για μια νέα επιτυχία… περισσεύει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που δείχνει ωριμότητα και αποφασιστικότητα στο πιο κρίσιμο σημείο αυτής της διαδρομής.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ της προκριματικής φάσης του EURO 2012 ξεχωρίζουν λοιπόν στο κουπόνι. Συναντήσεις για… όλα τα γούστα, καθώς υπάρχουν ζευγάρια όπου η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια, αλλά και κάποια άλλα που αναμένεται να κριθούν στα… σημεία και που αξίζει να τα μελετήσουμε σωστά.

Τι άλλο έχει το τριήμερο; Φιλικά ματς, προκριματικά U-21, Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, Κύπελλο Ισπανίας, σκόρπιους αγώνες από Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία, Αργεντινή, Αμερική, πλήρη αγωνιστική στη Βραζιλία και τέσσερις αναμετρήσεις από το Σουνταμερικάνα.

Για όλα αυτά, μαζί με μπάσκετ, μπέιζμπολ, ΠΡΟ-ΠΟ και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ μπορείτε να διαβάσετε στην King Bet της Τρίτης. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή με φουλ πρόγραμμα από τα πρωταθλήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις