KING ΒΕΤ Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου

ΟΥΤΕ συνεννοημένες να ήταν οι διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων όταν έκαναν τις κληρώσεις. Θέλετε να δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του τετραημέρου; Πάρτε βαθιά ανάσα. Στην Αγγλία, έχει Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι (οι ομάδες που έχουν πάρει τα επτά τελευταία πρωταθλήματα στην Πρέμιερ Λιγκ) και Τότεναμ – Λίβερπουλ. Στη Γερμανία, Σάλκε – Μπάγερν (οι «βασιλικοί μπλε» αποτελούν τον παραδοσιακό αντίπαλο των Βαυαρών) και Λεβερκούζεν – Κολωνία (ένα τσιγάρο δρόμος χωρίζει τις δύο πόλεις). Στην Ιταλία Ιντερ – Ρόμα (όπως λέει κι ο Μπιλάρας, όποια από τις δύο χάσει, από Δευτέρα θα έχει νέο προπονητή) και Νάπολι – Μίλαν (χωρίς 8 οι «ροσονέρι» στον Νότο). Στη Γαλλία, έχει Λυών – Μαρσέιγ (με απουσίες και οι δύο), στην Ολλανδία έχει Αϊντχόφεν – Αγιαξ, στη Σκωτία έχει Ρέιντζερς – Σέλτικ, στη Βραζιλία έχει Κορίνθιανς – Σάντος.



Τεράστια ντέρμπι όλα αυτά, όμως για διαβάστε το κείμενο του Σταύρου Κολίλα και πιθανόν θα αλλάξετε γνώμη. Κι επειδή πολλοί από σας ίσως να μη γνωρίζετε τι σημαίνει ένα ματς ανάμεσα στη Μίλγουολ και τη Γουέστ Χαμ, δείτε την ιστορία που συνοδεύει αυτές τις αναμετρήσεις και θα καταλάβετε.

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρωτάθλημα, υπάρχουν επίσης ενδιαφέροντα παιχνίδια. Καταρχήν, έχουμε ντεμπούτο για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο του Δώνη και του Μήτρογλου (ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμίζει τις… ζημιές που έχει κάνει ο Ελληνας φορ στους «πράσινους»).

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα – Παναιτωλικός και ΑΕΚ – Εργοτέλης τα άλλα ματς της 3ης αγωνιστικής. Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα ψάχνει ένα ξέσπασμα μετά τα 2-2 με Σοσιεδάδ και Μίλαν, στην Πορτογαλία η Γκιμαράες και η Μπράγκα έχουν παραδοσιακή αντιπαλότητα, ακόμα και στη Β’ Ολλανδίας βρίσκουμε συγκρούσεις σε τοπικό επίπεδο.

Διαβάστε προσεκτικά τις αναλύσεις, τους πίνακες και το παρασκήνιο για όλους τους αγώνες εντός και εκτός κουπονιού. Ραντεβού την Τρίτη με φουλ κουπόνι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις