KING ΒΕΤ Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου

ΣΕ ΟΠΟΙΟ πρωτάθλημα κι αν κοιτάξει κανείς στο νέο κουπόνι, όλο και κάποιο μεγάλο ματς θα βρει. Να ξεκινήσουμε από το δικό μας; Ας πάμε. Και οι 6 αγώνες του προγράμματος έχουν ενδιαφέρον. Ενα τοπικό ντέρμπι (στο Ηράκλειο), μια κόντρα φιλόδοξων ομάδων (Ατρόμητος – Παναιτωλικός), δύο αναμετρήσεις με ιδιαιτερότητες (ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα και Αρης – Ξάνθη) και άλλο ένα ανάμεσα στον εντυπωσιακό Πανιώνιο και την απρόβλεπτη ΑΕΚ. Και για επιδόρπιο; Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Οσοι διαβάζετε τα ρεπορτάζ των ομάδων θα διαπιστώσατε πόσο σημαντικό θεωρούν οι Θεσσαλονικείς αυτό το ματς, καθώς οι βλέψεις τους φέτος φτάνουν πολύ ψηλά. Μέχρι εκεί που βρίσκονται και οι αντίστοιχες του Ολυμπιακού…


ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, η 6η αγωνιστική ανοίγει με τη σύγκρουση του Μερσεϊσάιντ ανάμεσα στην Εβερτον και τη Λίβερπουλ και κλείνει με τη μάχη του Λονδίνου, Τότεναμ – Αρσεναλ. Και ενδιάμεσα, Μπλάκμπερν – Μάντσεστερ Σίτι, Μπόλτον – Τσέλσι, Φούλαμ – Κ.Π.Ρ. Στη Γερμανία, δεν υπάρχει ντέρμπι, υπάρχει όμως η δοκιμασία της εκπληκτικής Μπάγερν στο Χόφενχαϊμ, αλλά και το ντεμπούτο του Στέφενς στον πάγκο της Σάλκε (παίζει στο Αμβούργο).

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, Γιουβέντους και Μίλαν ακονίζουν τα μαχαίρια τους, στην Ισπανία η αναμέτρηση της Σοσιεδάδ με την Μπιλμπάο σηκώνει στο πόδι τη Χώρα των Βάσκων, ενώ υπάρχει και το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη.

Θέλετε κι άλλα; Στο Βέλγιο συγκρούονται η Γκενκ με την Αντερλεχτ, στην Αργεντινή η Ράσινγκ Κλουμπ με την Ιντεπεντιέντε, στη Β’ Ιταλίας η Σαμπντόρια με την Τορίνο.

Οπως καταλάβατε, λοιπόν, πρόκειται για ένα κουπόνι με τεράστιο ενδιαφέρον, άλλωστε όλες οι ομάδες θα επιδιώξουν να πάνε στη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Α, να μην ξεχάσουμε και το φίνις σε Σουηδία και Νορβηγία, όπου τα πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους και όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Πριν αποφασίσετε λοιπόν να παίξετε, ενημερωθείτε εκτενώς στην King Bet, δείτε τις προτάσεις για ασφαλές ποντάρισμα και ρίξτε μια ματιά στο www.kingbet.gr για τα τελευταία νέα.

Καλή επιτυχία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις