KING ΒΕΤ Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου

ΟΛΑ τα δεδομένα είναι εναντίον του. Παίζει απέναντι σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη. Η Αρσεναλ δεν τρομάζει αυτή την εποχή, αλλά παραμένει βαρύ όνομα. Μετά, είναι η παράδοση. Ο Ολυμπιακός έχει επισκεφθεί 9 φορές το Νησί και ουδέποτε έφυγε με γεμάτες αποσκευές. Μάλιστα, εκτός από τις 9 ήττες, έχει να επιδείξει μόλις ένα γκολ (αυτό που είχε βάλει ο Ριβάλντο στο «Ανφιλντ»). Η ομάδα του Βαλβέρδε είναι σε ρόλο αουτσάιντερ ενόψει του αυριανού αγώνα. Αλλά το ποδόσφαιρο παραμένει ο βασιλιάς των σπορ γιατί είναι απρόβλεπτο. Και ο φετινός Ολυμπιακός… παραείναι απρόβλεπτος…


ΔΕΥΤΕΡΗ αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ με πολύ σημαντικές αναμετρήσεις. Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ – Αγιαξ, Βαλένθια – Τσέλσι, Μαρσέιγ – Ντόρτμουντ, Ζενίτ – Πόρτο τα ζευγάρια που κλέβουν την παράσταση, όμως και οι υπόλοιποι αγώνες αναμένεται να προσελκύσουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς κρύβουν παγίδες.

ΙΔΙΑ κατάσταση και στο Γιουρόπα Λιγκ, με την παρουσία των δύο ελληνικών ομάδων που μας εκπροσωπούν σ’ αυτή τη διοργάνωση. Δύσκολη η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Καζάν, κόντρα στην πολύ ισχυρή Ρουμπίν, ευκολότερα τα πράγματα για την ΑΕΚ που περιμένει στο ΟΑΚΑ τη Στουρμ Γκρατς, ελπίζοντας να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στον 12ο όμιλο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, στατιστικά, πίνακες και πολλά ειδικά στοιχήματα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης, όπως βέβαια και για όλα τα ματς του κουπονιού, που περιλαμβάνει επίσης πλήρη δράση σε Τσάμπιονσιπ, Κόνφερενς, Β’ Βραζιλίας, συν αγώνες από Α’ Αγγλίας, Πρέμιερ Σκωτίας, Νορβηγία, Φινλανδία, Κύπελλο Δανίας και Σουηδίας, Αμερική, Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και Σουνταμερικάνα.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις