KING ΒΕΤ Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου

ΕΝΑ ΑΠΟ τα καλύτερα μεσοβδόμαδα κουπόνια της σεζόν έχουμε μπροστά μας. Κι αν αναρωτιέστε «γιατί;», διαβάστε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Πλήρη αγωνιστική στην Α’ Ιταλίας (ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μίλαν με την εκπληκτική Ουντινέζε), στην Α’ Ισπανίας (δοκιμασία της Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια» της Βαλένθια), στην Α’ και Β’ Γαλλίας (Μπορντό – Λιλ ανοίγουν το πρόγραμμα σήμερα), Λιγκ Καπ στην Αγγλία (με Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον «πόλεμο των ρόδων» όπως αναφέρει ο Μάκης Μηνδρινός στη σελίδα 18), Λιγκ Καπ Σκωτίας (η επίσκεψη της Σέλτικ στο Ντίνγκγουολ για τον αγώνα με τη Ρος Κάουντι ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις στους Καθολικούς) και Ξάνθη – ΑΕΚ στο εξ αναβολής ματς της Σούπερ Λίγκας.

Πάρτε βαθιά ανάσα και συνεχίζουμε: φουλ δράση στην Κόνφερενς, στην Ελβετία, στο Κύπελλο Ολλανδίας (στη φάση αυτή μπαίνουν και οι ομάδες της Α’ και Β’ κατηγορίας), στην Τουρκία (ξανά χωρίς κόσμο η Φενέρ), στην Α’ Σουηδίας, στη Φινλανδία, στην Αργεντινή (ο Βαγγέλης Λυκάκης γράφει για το απίστευτα χαμηλό ποσοστό των άσων στο φετινό πρωτάθλημα – σελ. 53), στην Α’ Βραζιλίας, συν κάποια σκόρπια παιχνίδια από Νορβηγία, Αμερική, Β’ Βραζιλίας και Σουνταμερικάνα δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό κουπόνι, που χρειάζεται σωστή και προσεκτική μελέτη.

Εχει ωστόσο ενδιαφέρον να μάθετε τι συμβαίνει στις εμβόλιμες αγωνιστικές, γι’ αυτό ανατρέξτε στη σελίδα 16, όπου ο Κοσμάς Παπαϊωάννου παραθέτει πλούσια στατιστικά.

ΤΙ ΑΛΛΟ θα βρείτε στο φύλλο της Τρίτης; Μπέιζμπολ, κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ιππόδρομο, πόκερ και στήλες με άποψη. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις