KING ΒΕΤ Τρίτης 1 Νοεμβρίου

ΜΕ ΤΟΝ καλύτερο τρόπο μπαίνει στοιχηματικά ο Νοέμβριος. Με 8 αγώνες για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ (την πλέον κρίσιμη, όπως έχει δείξει η ιστορία), κορυφαίος εκ των οποίων η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Γερμανία απέναντι στην Ντόρτμουντ. Είναι γνωστό τι θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Η νίκη τούς φέρνει πολύ κοντά στο στόχο της πρόκρισης, η ισοπαλία τούς κρατάει ζωντανούς (σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα του ματς Αρσεναλ – Μαρσέιγ), ενώ η ήττα τούς κάνει τη ζωή πιο δύσκολη. Οπως φάνηκε και στον αντίστοιχο αγώνα του Φαλήρου, αν ο Ολυμπιακός παίξει έξυπνα και πιστέψει στην επιτυχία, μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Ντόρτμουντ, άλλωστε η απειρία των παικτών του Κλοπ σ’ αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι εμφανής.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ με σεντόνι την Τετάρτη. Σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρώτη δυάδα κάθε ομίλου, καθώς με εξαίρεση τον 3ο όπου η Ρεάλ δεν έχει αντίπαλο, στους υπόλοιπους τα πάντα είναι ανοιχτά. Το μενού περιλαμβάνει Μπάγερν – Νάπολι, Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι, Ιντερ – Λιλ και Βαλένθια – Λεβερκούζεν στα ματς με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και ένα στατιστικό για φινάλε: από τις 32 ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο ο ΑΠΟΕΛ και η Λιλ δεν σκόραραν στους τελευταίους αγώνες των πρωταθλημάτων τους!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, κυριαρχεί το Γιουρόπα Λιγκ, όπου κι εκεί η μάχη για την πρόκριση καλά κρατεί. Κι αν η ΑΕΚ δεν δείχνει να έχει πιθανότητες, δεν ισχύει το ίδιο για τον ΠΑΟΚ, που καλείται να ξεπεράσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό, φεύγοντας από την Ιρλανδία με τους τρεις βαθμούς που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στο στόχο του. Ο «δικέφαλος» είναι ανώτερος, πιο έμπειρος και αξιόπιστος τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, άρα δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την απλά μαχητική Σάμροκ.

ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ υπάρχουν επίσης αγώνες από την Τσάμπιονσιπ και τη Β’ Ιταλίας (πλήρεις αγωνιστικές), ένα εξ αναβολής ματς από τη Β’ Αγγλίας, τα πλέι οφ της Αμερικής και τα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα. Μαζί μ’ αυτά, θα βρείτε και την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε μια διοργάνωση όπου ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετές εκπλήξεις και αρκετά φαβορί έχουν γκελάρει. Μελετήστε προσεκτικά τις αναλύσεις και τις προτάσεις, ενημερωθείτε από το http://www.kingbet.gr/ για τα τελευταία νέα και καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις